Mainostekstiilit

Mainostekstiilit ovat tärkeässä asemassa yrityksen viestinnän kannalta. Huolella mietityt ja siistit mainostekstiilit vahvistavat yrityskuvaasi, yhdistävät työntekijöitäsi ja luovat työpaikalle yhtenäisen kulttuurin. Esimerkiksi messuosastoilla ja tapahtumissa on tärkeää, että ständin lisäksi myyntiedustajien ja asiakaspalvelijoiden mainostekstiilit ovat kunnossa ja että he näyttävät hyviltä niissä.

Mainostekstiilit voidaan valita käyttämällä seuraavaa kolmea kohtaa apuna:

1. Kenelle mainostekstiilit tulevat?
2. Mihin tilanteeseen mainostekstiilit tulevat?
3. Mitä mainostekstiileillä halutaan viestittää?

Iso osa mainostekstiilien valintaa on oikean merkkaustavan valitseminen. Autamme mielellämme sinua löytämään parhaiten sopivan vaihtoehdon mainostekstiilejäsi varten, oli se sitten painatus, brodeeraus, vetimet, kumimerkki tai jokin muu yksilöinti. Oikea merkkaustapa takaa yrityksellesi upeat ja yksilöidyt mainostekstiilit.

Etsitkö: T-paitoja Teknisiäpaitoja Huppareita Fleeceja Softshell Takkeja Kevyttoppatakkeja

Mainostekstiilit

Mainostekstiilit Nostavat Yritysilmettä

Mainostekstiilit ovat oiva tapa kohentaa yritysilmettäsi ja yhtenäistää yrityksesi viestintää yltämään jokaiselle osa-alueelle. Tyylikkäät, laadukkaat ja viimeistellyt tekstiilit synnyttävät luotettavan ja huolitellun kuvan työntekijöistä ja sitä kautta koko yrityksestä. Laadukkaan mainostekstiilin ei tarvitse olla kallis, mutta halvin vaihtoehto ei myöskään yleensä tuo haluttua lopputulosta. Mainostekstiilejä valittaessa on tärkeä muistaa mihin tilanteeseen mainostekstiili tulee ja kuka sitä käyttää. Messuosastolla on tärkeää, että asut ovat edustavia kun taas massajakoon tarkoitetulle t-paidalle riittää, että se on istuva ja painojälki on siisti eikä kulu. Henkilöstölle lahjaksi annettavissa tekstiileissä on puolestaan tärkeää muistaa laatu, sekä tekstiilin käytettävyys. Tällöin lahja viestii arvostusta ja kiitosta, jota juuri henkilöstölahjoissa yleensä halutaan viestittää.

Myös brodeerausksella ja painatuksella on tärkeä rooli. Mainospaidassa yrityksen logon tulee olla näkyvillä selvästi kun taas lahjaksi annettavassa arvokkaassa takissa ei tarvitse välttämättä olla painatusta, tai painatus/brodeeraus kannattaa tehdä tyylitellysti ja hillitysti, jotta takin saaja ei koe olevansa pelkkä kävelevä mainos. Oikein valittu mainostekstiili oikein tehdyllä yksilöinnillä on loistava tapa profiloida yritystäsi. Me autamme mielellämme löytämään parhaat ratkaisut yrityksellenne, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin laitetaan yrityksenne mainostekstiilit kuntoon! Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi