Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Mainostekstiilit

Mainostekstiilit ovat tärkeässä asemassa yrityksen viestinnän kannalta. Huolella mietityt ja siistit mainostekstiilit vahvistavat yrityskuvaasi, yhdistävät työntekijöitäsi ja luovat työpaikalle yhtenäisen kulttuurin. Esimerkiksi messuosastoilla ja tapahtumissa on tärkeää, että ständin lisäksi myyntiedustajien ja asiakaspalvelijoiden mainostekstiilit ovat kunnossa ja että he näyttävät hyviltä niissä.

Mainostekstiilit voidaan valita käyttämällä seuraavaa kolmea kohtaa apuna:

1. Kenelle mainostekstiilit tulevat?
2. Mihin tilanteeseen mainostekstiilit tulevat?
3. Mitä mainostekstiileillä halutaan viestittää?

Iso osa mainostekstiilien valintaa on oikean merkkaustavan valitseminen. Autamme mielellämme sinua löytämään parhaiten sopivan vaihtoehdon mainostekstiilejäsi varten, oli se sitten painatus, brodeeraus, vetimet, kumimerkki tai jokin muu yksilöinti. Oikea merkkaustapa takaa yrityksellesi upeat ja yksilöidyt mainostekstiilit.

Etsitkö: T-paitoja Teknisiäpaitoja Huppareita Fleeceja Softshell Takkeja Kevyttoppatakkeja

Mainostekstiilit

Etusivu

/

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi