Pikeepaidat

Pikeepaidat omalla painatuksella, joko brodeerattuna tai painettuna yrityksen logolla. Laaja valikoima, edulliset hinnat ja erinomainen painojälki. Tavallisten painatusten lisäksi voimme myös tehdä erikoisempia merkkauksia kuten laserkaiverrus ja debossing.

Löydät valikoimastamme edulliset peruspikeet, jotka ovat hyvä valinta silloin kun tarvitset edullista pikeepaitaa joka kuitenkin on laadultaan hyvä. Tämän lisäksi löydät meiltä erittäin laadukkaat ja ryhdikkäät pikeepaidat, jotka sopivat esimerkiksi tilanteeseen, jossa haluat messuhenkilöstön erottuvan edukseen messuilla. 

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Pikeepidat Omalla Painatuksella

Pikeepaidat omalla painatuksella sopivat hyvin esimerkiksi messupaidoiksi, tai työpaidoiksi henkilökunnalle. Pikeepaita logolla painettuna sopii etenkin asiakaspalvelijoille, myymälähenkilökunnalle, tai myyjille. Pystymme merkkaamaan pikeepaidat monella eritavalla. Perinteisen silkkipainatuksen ja brodeerauksen lisäksi voimme merkata pikeet esimerkiksi laserkaiverruksella tai debossing-menetelmällä. Voimme myös tehdä näyttäviä merkkausyhdistelmiä esimerkiksi silkkipainon ja laserkaiverruksen yhdsitelmällä.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi