Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Pikeepaidat

Pikeepaidat omalla painatuksella, joko brodeerattuna tai painettuna yrityksen logolla. Laaja valikoima, edulliset hinnat ja erinomainen painojälki. Tavallisten painatusten lisäksi voimme myös tehdä erikoisempia merkkauksia kuten laserkaiverrus ja debossing.

Löydät valikoimastamme edulliset peruspikeet, jotka ovat hyvä valinta silloin kun tarvitset edullista pikeepaitaa joka kuitenkin on laadultaan hyvä. Tämän lisäksi löydät meiltä erittäin laadukkaat ja ryhdikkäät pikeepaidat, jotka sopivat esimerkiksi tilanteeseen, jossa haluat messuhenkilöstön erottuvan edukseen messuilla. 

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Pikeepaidat omalla painatuksella - Näyttävästi esiin

Vannolta löydät laadukkaita pikeepaitoja, jotka ovat täydellinen valinta yrityksille, jotka haluavat vahvistaa brändiään. Meidän painatustekniikkamme avaa ovet luovuudelle, antaen asiakkaillemme mahdollisuuden suunnitella omat pikeepaidat, jotka levittävät yrityksen tunnistettavuutta tehokkaasti. Meillä on kokemusta monipuolisista painatustöistä ja pystymme toteuttamaan suuretkin tilaukset vaivattomasti. Hankkimalla pikeepaidat meiltä, voitte olla varmoja siitä, että saatte tuotteet, jotka edustavat yritystänne ammattimaisesti ja tyylikkäästi.

Pikeepaita painatuksella - Yrityksesi brändi tyylikkäästi nähtävillä

Pikeepaita painatuksella on tehokas tapa tuoda esiin yrityksenne ainutlaatuista ilmettä. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on erottautua kilpailijoista ja siksi tarjoamme laajan valikoiman pikeepaitoja, jotka soveltuvat loistavasti yritysten tarpeisiin. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi THC BERLIN WH, joka tarjoaa klassisen ilmeen, Surf Ladies malli, joka on suunniteltu naisille mukavalla istuvuudella, sekä Craft ADV Seamless Polo Shirt M, joka edustaa modernia ja saumatonta designia. Nämä pikeepaidat ovat valmiita kustomoitaviksi yrityksenne logolla tai muulla haluamallanne painatuksella, joka tekee niistä ihanteellisen valinnan niin yritystapahtumiin kuin työvaatteiksikin.

Laadukas pikeepaita jokaiseen tilaisuuteen

Laadukas pikeepaita on avainasemassa yritysten vaatevalikoimassa. Vannon valikoimasta löydät ensiluokkaisia pikeepaitoja, jotka ovat suunniteltu vastaamaan korkeimpiakin vaatimuksia. Esimerkiksi Cottover Stretch Pikee Lady on suosittu valinta naisille, joka yhdistää elegantin muotoilun ja joustavuuden, tarjoten mukavuutta koko päivän ajan. Craft CORE Blend Polo Shirt W puolestaan erottuu sen kestävyydellä ja klassisella ilmeellään, joka soveltuu niin toimistoon kuin vapaa-aikaankin. Toisaalta, Dad Lynton pikeepaita tarjoaa yksinkertaisen, mutta tyylikkään vaihtoehdon. Jokainen näistä pikeepaidoista on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, varmistaen että ne kestävät käytössä ja säilyttävät värinsä ja muotonsa pesusta toiseen.

Pitkähihainen pikeepaita - Sopii jokaiseen vuodenaikaan

Pitkähihainen pikeepaita on monipuolinen valinta, joka tarjoaa lisäsuojaa viileämpiin olosuhteisiin samalla, kun se säilyttää ammattimaisen ilmeen. Vannon valikoimassa on useita erinomaisia vaihtoehtoja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi Surf RSX Long Sleeve on siisti ja laadukas vaate. Clique Basic Polo LS Pocket on toinen suosittu malli, jossa on käytännöllinen tasku. Naisille suunnattu Cottover Pitkähihainen pikee lady puolestaan tarjoaa hienostuneen vaihtoehdon, joka istuu hyvin. Kaikki nämä mallit ovat valittavissa useissa väreissä, mahdollistaen yrityksenne värien mukaisen valinnan.

Brodeerattu pikeepaita - Luo uniikki ilme

Brodeerattu pikeepaita on erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat korostaa brändinsä yksilöllisyyttä ja laatua. Vannon brodeeratut pikeepaidat tarjoavat hienostuneen tavan esitellä yrityksen logoa tai muuta painatusta. Brodeeraus lisää vaatteeseen syvyyttä ja tekstuuria, joka erottaa sen tavallisista painatuksista. Tämä tekniikka sopii erityisen hyvin yrityksille, jotka etsivät pitkäikäisiä vaatekappaleita korkealaatuisilla yksityiskohdilla. Lisäksi, brodeeraus kestää hyvin pesua ja käyttöä, joka varmistaa, että paidan ilme pysyy ammattimaisena pidempään.

Pikeepaita hinta - Sopiva paita jokaiselle budjetille

Kun harkitset pikeepaidan hankintaa, hinta on usein yksi keskeisistä tekijöistä päätöksenteossa. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ilman, että se vaikuttaa vaatteen viimeistelyyn tai ulkonäköön. Meidän pikeepaitojemme hinta on suunniteltu vastaamaan eri budjettien tarpeita, tarjoten samalla laajan valikoiman tyylejä ja värejä. Tämä mahdollistaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan paidan löytämisen tuotteen hinnasta tinkimättä.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi