Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Muistikirjat

Muistikirjat omalla painatuksella ja logolla. Älypuhelimista ja tableteista huolimatta ihmiset tykkääväät kirjoittaa muistiinpanoja tavalliselle paperille ja muistikirjat ovat vieläkin kovassa suosiossa.

Alta löydät kattavan valikoiman erilaisia ja erikokoisia muistikirjoja. Voimme tehdä kokonaan kustomoidun muistikirjan, johon voit valita kansien värit ja tehdä allover painatukset ja painaa myös jokaiselle sivulle logon ja halutun ruudukon tai viivaston.

Valikoimasta löytyy myös valmiita muistikirjoja, joihin voidaan tehdä painatus esimerkiksi kanteen.

Etusivu

/

Toimisto

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Muistikirjat, jotka erottavat yrityksesi muiden joukosta

Muistikirja toimii yrityksesi identiteetin ja brändin vahvistajana. Vannon ainutlaatuinen painatustekniikka avaa ovet kustomoituun maailmaan, jossa voit suunnitella ja toteuttaa juuri sellaisen muistikirjan kuin yrityksesi ansaitsee. Olipa kyseessä sitten yrityksen logo, inspiraatioviesti tai yksilöllinen design, me Vannolla toteutamme sen tarkasti ja ammattitaidolla. Valitessasi meidät saat ensiluokkaisen muistikirjan, sekä mahdollisuuden tehdä siitä yksilöllisen näköisen. Kun haluat antaa yrityksesi brändin näkyä jokaisella sivulla, Vannon muistikirja on oikea valinta.

Muistikirja omalla painatuksella - Erinomainen ensivaikutelma

Jokaisella yrityksellä on tarina kerrottavana ja mitä parempi tapa kertoa se kuin muistikirja omalla painatuksella? Se ei ainoastaan anna yrityksellesi ammattimaista ulkoasua, vaan myös välittää viestin huolellisuudesta, yksityiskohtien huomioimisesta ja ainutlaatuisuudesta. Olipa kyseessä sitten asiakastapaaminen, koulutustilaisuus tai yrityksen sisäinen projektin hallinta, räätälöidyt muistikirjat vahvistavat brändiäsi ja tekevät vaikutuksen yhteistyökumppaneihin, sekä työntekijöihin. Valitsemalla muistikirjan omalla painatuksella kerrot maailmalle, että yrityksesi ansaitsee parasta.

Muistikirja logolla - Näyttävä ja toimiva

Muistikirja logolla on tehokas työkalu, joka toimii sekä käytännön tasolla, että brändisi sanansaattajana. Kun yrityksesi logo näkyy selkeästi jokaisen muistikirjan kannessa ja sivuilla, se lähettää viestin yhtenäisyydestä, tiimihengestä ja yrityksesi arvoista. Käytännöllisessä mielessä se auttaa myös erottamaan yrityksesi muistikirjat muiden joukosta. Muistikirja logolla on yksinkertainen, mutta tehokas tapa yhdistää tiimiäsi ja vahvistaa yrityksesi brändiä.

Kovakantinen muistikirja - Pitkäikäinen valinta

Kovakantinen muistikirja on kestävä ja pitkäikäinen. Kun teidän tiiminne tai asiakkaanne avaa jämäkän kovakantisen muistikirjan, he tietävät, että olette valinneet parhaan mahdollisen laadun. Vannon valikoima tarjoaa monia huippuluokan kovakantisia muistikirjoja, joista erityisen suosittuja ovat Moleskine Laajennettava Classic Expanded L -muistikirja kovakantinen - viivoitettu, Karst® kovakantinen A5-muistikirja ja Klassinen kovakantinen muistikirja A5. Näiden kovakantisten muistikirjojen myötä yrityksenne viestii sitoutumisestaan ensiluokkaiseen laatuun.

Moleskine muistikirja - Yrityksesi ansaitsee parasta

Moleskine muistikirja on tyylikäs lisäys minkä tahansa yrityksen toimistotarvikkeisiin. Moleskine tuotemerkki yhdistää klassisen muotoilun, toiminnallisuuden ja korkealuokkaiset materiaalit, jotka vastaavat yritysten vaativiin tarpeisiin. Vannon valikoimasta löydät suosituimmat Moleskine muistikirjat, kuten Moleskine Classic L -muistikirja pehmeäkantinen - pisteviivoitettu, Moleskine Classic L -muistikirja kovakantinen - ruutu ja Moleskine Laajennettu Classic L -muistikirja pehmeäkantinen - viivoitettu. Jokainen näistä muistikirjoista on suunniteltu tukemaan yrityksenne menestystä ja viestimään huippuluokan ammattimaisuudesta.

Nahkainen muistikirja - Kestävä ja elegantti

Nahkainen muistikirja on tyylikäs ja käytännöllinen valinta. Se heijastaa yrityksenne panostusta laatuun ja kestävyyteen. Kun haluatte tehdä vaikutuksen asiakkaisiinne, yhteistyökumppaneihinne tai omaan tiimiinne, nahkainen muistikirja toimii erinomaisesti myös arvostettuna yrityslahjana. Vannon valikoimasta löytyy useita suosittuja nahkaisia muistikirjoja, joista erityisesti Kierrätetty nahkainen A5-muistikirja, A5 kovakantinen vihko kierrätetystä nahasta ja Deluxe kovakantinen keinonahkainen A5 vihko ovat keränneet kiitosta asiakkaidemme keskuudessa. Valitsemalla Vannon nahkaisen muistikirjan, valitsette laadun, tyylin ja kestävyyden, kaikki samassa paketissa.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi