Mainoslahjat

Mainoslahjat ovat hyvä tapa tehostaa yrityksen markkinointia, sillä lahjat eivät näy vain kerran kuten TV-mainos tai maksetut mainokset netissä, vaan jäävät käyttöön ja toimivat yrityksesi mainoksina pitkään. Usein mainoslahjat jaetaan messuilla, tapahtumissa, toimipisteissä sekä eri kampanjoiden yhteydessä. Mainoslahjat toimivat myös hyvin henkilöstön tai asiakkaiden joululahjoina.

Mainoslahjat menettävät merkityksensä mikäli lahjojen valintaa ei suoriteta huolella. Mainoslahjaa valittaessa tulee sinun pitää nämä kriteerit mielessäsi:

1. Hyvä mainoslahja on käytännöllinen,
2. Hyvä mainoslahja synnyttää positiivisen kokemuksen, ja
3. Hyvä mainoslahja jää käyttöön pitkäksi aikaa

Mainoslahjoja yhdistää se että niihin painatetaan usein yritksen logo, värit tai slogan. Painatuksella saadaan yrityksesi näkyviin selkeästi ja tyylikkäästi ilman että lahjan saaja tuntisi että lahja on pelkkä mainos. Mainoslahjat voidaan painaa käyttämällä useita erilaisia painomenetelmiä, aina peruspainatuksesa erikoisempiin yksilöinteihin.

Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö niin autamme sinua mielellämme oikean mainoslahjan löytämisessä!

Etsitkö: Avaimenperiä Mainoskyniä Mainoskasseja  Joululahjaa

mainoslahjat

Mainoslahja Muistetaan

Mainoslahja muistetaan pitkään ja se kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä tehokkaasti. Tutkimuksen (GWW, 2005) mukaan jopa yli 70% vastaajista muisti yrityksen tai brändin mainoslahjan perusteella, kun TV-mainoksella vastaava luku oli alle 50% ja printtimainonnalla vain reilu 20%. Mainoslahja oli myös selvästi hyväksytyin ja halutuin mainonnan muoto. Ne kestävät myös pitkään ja lahjan saaja käyttää sitä useita kertoja. Mainoslahja yrityksen logolla ratkaiseekin kustannustehokkaasti mainosviestinnän ydinongelmat, sillä niiden saajat hyväksyvät mainonnan ja mainosviesti menee perille asti ja se luetaan usein vielä monta kertaa.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi