Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Mainoslahjat

Mainoslahjat ovat hyvä tapa tehostaa yrityksen markkinointia, sillä lahjat eivät näy vain kerran kuten TV-mainos tai maksetut mainokset netissä, vaan jäävät käyttöön ja toimivat yrityksesi mainoksina pitkään. Usein mainoslahjat jaetaan messuilla, tapahtumissa, toimipisteissä sekä eri kampanjoiden yhteydessä. Mainoslahjat toimivat myös hyvin henkilöstön tai asiakkaiden joululahjoina.

Mainoslahjat menettävät merkityksensä mikäli lahjojen valintaa ei suoriteta huolella. Mainoslahjaa valittaessa tulee sinun pitää nämä kriteerit mielessäsi:

1. Hyvä mainoslahja on käytännöllinen,
2. Hyvä mainoslahja synnyttää positiivisen kokemuksen, ja
3. Hyvä mainoslahja jää käyttöön pitkäksi aikaa

Mainoslahjoja yhdistää se että niihin painatetaan usein yritksen logo, värit tai slogan. Painatuksella saadaan yrityksesi näkyviin selkeästi ja tyylikkäästi ilman että lahjan saaja tuntisi että lahja on pelkkä mainos. Mainoslahjat voidaan painaa käyttämällä useita erilaisia painomenetelmiä, aina peruspainatuksesa erikoisempiin yksilöinteihin.

Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö niin autamme sinua mielellämme oikean mainoslahjan löytämisessä!

Etsitkö: Avaimenperiä Mainoskyniä Mainoskasseja  Joululahjaa

mainoslahjat

Etusivu

/

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi