Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Kaulanauhat

Saat meiltä kaulanauhat logolla edullisesti ja toimitukset varmasti, että nopeasti. Autamme myös mielellämme kaulanauhan suunnittelussa.

Alta löytyviin edullisiin BD kaulanauhoihin sisältyy neliväripainatus molemmille puolille nauhaa. Moniväri- ja liukuväripainatukset onnistuvat siis hienosti näihin kaulanauhoihin.

Voit myös valita paksuuden 10-25 mm väliltä. Tämän lisäksi voit valita turvaklipsin, tai puhelinkiinnikkeen. Mikäli hauat vielä muita lisäosia, niin ota suoraan yhteyttää meihin niin rakennetaan täysin yrityksellenne kustomoitu kaulanauha.

Kaulanauhat valmistetaan Euroopassa.

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Kaulanauhat Logolla

 Kaulanauhat yrityksen omalla logolla on yksinkertainen, edullinen, mutta tehokas mainoslahja. Huolellisesti suunniteltu kaulanauha on tyylikäs ja kaulanauhan saanut henkilö ottaa sen käyttöön mielellään. Näin yrityksesi on päässyt parhaille mainospaikoille, nimittäin potentiaalisen asiakkaasi jokapäiväiseen käyttöön. Aina kun potentiaalinen asiakkaasi käyttää antamaasi kaulanauhaa, toimii kaulanauha muistuttajan yrityksestäsi.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi