Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Mainoskynät

Mainoskynät logolla ovat pitkäkestoisia, mutta edullisia mainoksia yrityksellesi. Logolla painettu mainoskynä kiertää elinkaarensa aikana keskimäärin kuudella eri käyttäjällä saavuttaen näin erittäin edullisen kontaktihinnan verrattuna muihin mainonnan muotoihin.

On kuitenkin tärkeää että mainoskynät ovat laadukkaita ja että ne kestävät käytössä. Mainoskynä joka hajoaa, tai jonka muste loppuu nopeasti ei ole hyvää mainosta yrityksellesi. Siksi olemmekin keskittyneet hintalaatusuhteeseen mainoskynävalikoimassamme. Meiltä saat siis laadukkaat mainoskynät omalla painatuksella edullisesti!

Kynä omalla logolla: mainoskynät voidaan yksilöidä painamalla niihin yrityksen logo ja isommissa määrissä on myös mahdollista tehdä kynä kokonaan omalla Pantone/PMS värillä, tai muotoilla kynän klipsi yrityksen logon muotoiseksi. Pyydä tarjous tuotesivulta tai kysy lisää eri vaihtoehdoista ottamalla yhteyttä meihin (myynti@vanno.fi).

Etusivu

/

Kynät

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Mainoskynät: edullinen tapa mainostaa

Mainoskynät logolla ovat hyvin suosittuja mainoslahjoja ja ne eivät ole sitä ilman hyvää syytä! Tutkimusten mukaan yksi mainoskynä kiertää elinkaarensa aikana kuudella eri omistajalla ja siksi mainoskynät ovatkin kontaktihinnaltaan yksi halvimpia tapoja mainostaa. Ihmiset myös tarvitsevat kyniä päivittäin, joten miksi et antaisi heille mainoskynää, joka on varustettu yrityksesi logolla, jolloin mainoskynä muistuttaisi käyttäjää yrityksestäsi. Laajasta valikoimastamme löytyy mainoskyniä varmasti myös sinulle, joten ota rohkeasti yhteyttä ja laitetaan yrityksesi mainoskynät näyttävään ja tuottavaan kuntoon.

Luovat mainoskynät painatuksella

Mainoskynät ovat tehokas tapa vahvistaa yrityksenne brändiä ja tehdä vaikutus asiakkaisiin. Tarjoamme huippuluokan painatustekniikan, joka antaa teille mahdollisuuden suunnitella oman ja ainutlaatuisen mainoskynänne. Olipa kyseessä yrityksenne logo, iskulause tai viesti, meidän asiantuntijamme varmistavat, että jokainen yksityiskohta painetaan täydellisesti. Suurille tilauksille tarjoamme mahdollisuuden valita jopa oman Pantone/PMS-värinne, joka takaa täydellisen yhteensopivuuden yrityksenne värimaailman kanssa. Lisäksi voimme muotoilla kynän klipsin logonne mukaiseksi, lisäten näin teidän tunnistettavuutta.

Laadukas mainoskynä - Yhdistä tyyli ja toimivuus

Kun yritys hakee tapoja erottautua markkinoilla, laadukas mainoskynä on valinta, joka yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkyyden. Ymmärrämme, että yritykset haluavat edustaa itseään parhaalla mahdollisella tavalla ja siksi tarjoamme valikoiman huippuluokan mainoskyniä, jotka vastaavat korkeimpiin laatuvaatimuksiin. Suosittuja vaihtoehtojamme ovat esimerkiksi Waterman Hémisphère-kuulakärkikynä, joka hurmaa elegantilla muotoilullaan, Parker IM-kuulakärkikynä, joka tunnetaan kestävyydestään ja käyttömukavuudestaan, sekä Waterman Allure kuulakärkikynä, joka tekee vaikutuksen saajaansa. Nämä kynät toimivat erinomaisesti ja välittävät yrityksestänne ammattimaisen kuvan jokaiselle, joka ne saa käsiinsä.

Mainoskynä logolla - Esittele yrityksesi yksilöllisesti

Mainoskynä logolla on yksi tehokkaimmista tavoista lisätä yrityksenne näkyvyyttä. Laaja valikoimamme onkin suunniteltu yritysten erilaisiin tarpeisiin. Nash-kuulakärkikynämme, on kestävä ja sitä on saatavilla eri väreissä. Andante-kuulakärkikynä puolestaan on erittäin laadukas kierrekuulakärkikynä, joka tuntuu kädessä mukavalta. Tremolo-kuulakärkikynä tarjoaa modernin ilmeen ja se on pakattu kauniiseen lahjapakkaukseen. Näiden kynien avulla voitte luoda muistettavan lähestymistavan brändiänne kohtaan, tarjoten asiakkaillenne jotain, joka pysyy heidän mukanaan päivittäisessä elämässä.

Mainoskynä valolla - Erotu kilpailijoiden joukosta

Mainoskynä valolla on ainutlaatuinen ja innovatiivinen tapa tuoda yrityksenne brändi valokeilaan. Vannolla ymmärrämme, että erottuvuus on avain menestykseen, joten esittelemme Xenon kosketusnäyttö-kuulakärkikynän, joka on varustettu LED-valolla. Tällä monikäyttöisellä kynällä kirjoittaminen on sujuvaa ja se mahdollistaa pimeässä kirjoittamisen tai lukemisen. Mukana tulevat paristot takaavat, että LED-valo on käyttövalmis heti alusta alkaen. Tämä kynä on loistava valinta myös lahjaksi asiakkaille tai työntekijöille.

Puinen mainoskynä yrityksesi edustajana

Puinen mainoskynä on ainutlaatuinen ja ympäristötietoinen valinta. Kestävän kehityksen arvot ovat yhä tärkeämpiä liike-elämässä ja siksi olemme tuoneet valikoimaamme korkealaatuisia puukyniä. Arica-kuulakärkikynä on valmistettu tyylikkäästä puusta ja sillä on miellyttävä kirjoittaa. Toisena suosittuna vaihtoehtona on Timbre puinen kuulakärkikynä, joka on ylellisesti muotoiltu. Puinen mainoskynä on täydellinen yhdistelmä ekologisuutta ja tyylikkyyttä, joka varmasti tekee vaikutuksen saajaansa.

Mainoskynä - Budjettiystävällinen ratkaisu brändäykseen

Vanno tarjoaa laajan valikoiman mainoskyniä, jotka ovat suunniteltu vastaamaan erilaisiin markkinointitarpeisiin. Oli sitten kyseessä jakelu tapahtumissa tai henkilökohtainen lahja arvostetuille asiakkaille, meillä on sopiva vaihtoehto jokaiseen tilanteeseen. Mainoskynämme ovat saatavilla monenlaisissa tyyleissä, väreissä ja hintaluokissa, tarjoten yrityksille mahdollisuuden valita juuri oikea kynä brändinsä ilmeen ja budjetin mukaan.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi