Mainoskynät

Mainoskynät logolla ovat pitkäkestoisia, mutta edullisia mainoksia yrityksellesi. Logolla painettu mainoskynä kiertää elinkaarensa aikana keskimäärin kuudella eri käyttäjällä saavuttaen näin erittäin edullisen kontaktihinnan verrattuna muihin mainonnan muotoihin.

On kuitenkin tärkeää että mainoskynät ovat laadukkaita ja että ne kestävät käytössä. Mainoskynä joka hajoaa, tai jonka muste loppuu nopeasti ei ole hyvää mainosta yrityksellesi. Siksi olemmekin keskittyneet hintalaatusuhteeseen mainoskynävalikoimassamme. Meiltä saat siis laadukkaat mainoskynät omalla painatuksella edullisesti!

Kynä omalla logolla: mainoskynät voidaan yksilöidä painamalla niihin yrityksen logo ja isommissa määrissä on myös mahdollista tehdä kynä kokonaan omalla Pantone/PMS värillä, tai muotoilla kynän klipsi yrityksen logon muotoiseksi. Pyydä tarjous tuotesivulta tai kysy lisää eri vaihtoehdoista ottamalla yhteyttä meihin (myynti@vanno.fi).

Kynät

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Mainoskynät: edullinen tapa mainostaa

Mainoskynät logolla ovat hyvin suosittuja mainoslahjoja ja ne eivät ole sitä ilman hyvää syytä! Tutkimusten mukaan yksi mainoskynä kiertää elinkaarensa aikana kuudella eri omistajalla ja siksi mainoskynät ovatkin kontaktihinnaltaan yksi halvimpia tapoja mainostaa. Ihmiset myös tarvitsevat kyniä päivittäin, joten miksi et antaisi heille mainoskynää, joka on varustettu yrityksesi logolla, jolloin mainoskynä muistuttaisi käyttäjää yrityksestäsi. Laajasta valikoimastamme löytyy mainoskyniä varmasti myös sinulle, joten ota rohkeasti yhteyttä ja laitetaan yrityksesi mainoskynät näyttävään ja tuottavaan kuntoon.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi