Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Kynät

Kynä yrityksen omalla logolla on käytännöllinen, helppo ja kustannustehokas markkinointiväline. Kynä omalla logolla sopii mainiosti mainoslahjaksi tai jaettavaksi markkinointitapahtumiisi koska kyniä käytetään paljon sekä kotona, työpaikoilla että kouluissa. Kynä omalla logollas, sloganilla, tai muulla tekstillä on edullinen mutta sitäkin tehokkaampi mainoslahja.

Viisi syytä valita kynä mainoslahjaksi:

  1. kynä sopii kaikille
  2. kynä on käytännöllinen
  3. kynä kestää käytössä
  4. kynä on henkilökohtainen
  5. kynä on ympäristöystävällinen

Vanno.fi verkkokauppa tarjoaa suuren valikoiman erilaisia kyniä joita voit käyttää liike- tai mainoslahjoina tapahtumissa, tilaisuuksissa, konferensseissä, seminaareissa sekä muissa markkinointitempauksissasi.

Valikoimastamme löydät edulliset mainoskynät, älypuhelinten ja tablettien kanssa käytettävät kosketusnäyttökynät, kestävät metallikynät, tyylikkäät arvokynät, laajan valikoiman erikoiskyniä sekä paljon muita käytännöllisiä kyniä.

Suuriin tapahtumiin sopii parhaiten käytännölliset ja edullisemmat lyijykynät, arvokkaampiin tapahtumiin ja liikelahjaksi kumppaneille tai asiakkaille suosittelemme arvokyniä ja mikäli lahjan vastaanottaja tuntuu liian modernilta tavallista kynää varten, suosittelemme että tutustut kosketusnäyttökyniin joita voidaan käyttää tablettien ja älypuhelimien kanssa. Tutustu valikoimaan ja toteutetaan teille omannäköisenne kynä yrityksen omalla loglla.

Kynät omalla painatuksella

Etusivu

/

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi