Kynät

Kynä sopii mainiosti mainoslahjaksi tai rekvisiitaksi markkinointitapahtumiisi koska kyniä käytetään paljon sekä kotona, työpaikoilla että kouluissa. Kynä omalla logollasi tai tekstilläsi on edullinen mutta sitäkin tehokkaampi mainoslahja.

Viisi syytä valita kynä mainoslahjaksi:

  1. kynä sopii kaikille
  2. kynä on käytännöllinen
  3. kynä kestää käytössä
  4. kynä on henkilökohtainen
  5. kynä on ympäristöystävällinen

Vanno.fi verkkokauppa tarjoaa suuren valikoiman erilaisia kyniä joita voit käyttää liike- tai mainoslahjoina tapahtumissa, tilaisuuksissa, konferensseissä, seminaareissa sekä muissa markkinointitempauksissasi.

Valikoimastamme löydät edulliset mainoskynät, älypuhelinten ja tablettien kanssa käytettävät kosketusnäyttökynät, kestävät metallikynät, tyylikkäät arvokynät, laajan valikoiman erikoiskyniä sekä paljon muita käytännöllisiä kyniä.

Suuriin tapahtumiin sopii parhaiten käytännölliset ja edullisemmat lyijykynät, arvokkaampiin tapahtumiin ja liikelahjaksi kumppaneille tai asiakkaille suosittelemme arvokyniä ja mikäli lahjan vastaanottaja tuntuu liian modernilta tavallista kynää varten, suosittelemme että tutustut kosketusnäyttökyniin joita voidaan käyttää tablettien ja älypuhelimien kanssa.

Tilaa syöte RSS - Kynät