Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Ekokynät

/

Vastuullisesti Valmistettu Ekokynä Musta
Vastuullisesti Valmistettu Ekokynä Musta
Vastuullisesti Valmistettu Ekokynä Musta
Vastuullisesti Valmistettu Ekokynä Musta
Vastuullisesti Valmistettu Ekokynä Musta

Vastuullisesti valmistettu ekokynä

125555

Ekologinen ja vastuullinen valinta: kierrätetty kuulakärkikynä vehnän oljista ja korkista. Saatavana neljässä värissä, kestävä ja uudelleentäytettävä. Tasainen kirjoitusjälki TC-pallolla ja sinisellä German Dokumental® -musteella. Täydellinen ympäristötietoisen yrityksen mainostuotteeksi tai lahjaksi. Painettavissa tampopainatuksella tai laserkaiverrettavissa.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Vastuullisesti Valmistettu Ekokynä Musta
Vastuullisesti Valmistettu Ekokynä Valkoinen
Vastuullisesti Valmistettu Ekokynä Sininen
Vastuullisesti Valmistettu Ekokynä Vihreä

Määrä

kpl

395,00 €

Ekokynä yrityksesi mainoslahjaksi Vastuullisesti valmistettu kierrätysmateriaaleista

Ekologinen kuulakärkikynä sopii erinomaisesti ympäristötietoisille yrityksille ja organisaatioille. Sitä voidaan käyttää toimistoissa, kouluissa ja tapahtumissa kestävän kehityksen edistämiseen. Vastuullisesti valmistettu ekokynä on ihanteellinen lahja asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Se soveltuu hyvin myös konferensseihin, messuille ja markkinointikampanjoihin, joissa halutaan korostaa ympäristöarvoja.

Ekokynät kasvattavat brändiarvoa vastuullisesti kestävällä mainoslahjaratkaisulla

Ekologinen vastuullisesti valmistettu kuulakärkikynä tarjoaa yrityksellesi vihreän markkinointiratkaisun. Vehnän oljista ja korkista valmistettu kynä kirjoittaa jopa 1200 metriä, ja se on täytettävissä laadukkaalla German Dokumental® -musteella. TC-pallo takaa tasaisen kirjoitusjäljen. Kevyt 8,1 gramman paino ja 14 cm:n pituus tekevät kynästä käyttäjäystävällisen. Saatavilla neljässä värissä, kynä on erinomainen valinta ympäristötietoiselle yritykselle.

Ekokynän monipuoliset painomahdollisuudet: tampopainatus ja laserkaiverrus

Ekologinen mainostuote: Vastuullinen ekokynä yrityksesi logolla! Valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, tämä kynä viestii ympäristöarvoja. Saatavilla neljässä värissä, voit valita brändisi tyyliin sopivan. Lisää logo tai iskulause tampopainatuksella tai laserkaiverruksella. Pitkäkestoinen ja uudelleentäytettävä – täydellinen tapahtumiin ja jokapäiväiseen käyttöön. Edistä kestävää kehitystä tyylikkäästi!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi