Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Kosketusnäyttökynät

Haluatko antaa normaalista poikkeavan mainoskynän, joka erottuu muista mainoskynistäKosketusnäyttökynä yrityksen omalla logolla on silloin oikea valinta. Kosketusnäyttökynä on erilainen, moderni, ajankohtainen, sekä käytännöllinen vaihtoehto normaalille kuulakärkikynälle painatuksella.

Kosketusnäyttökynä helpottaa ja nopeuttaa älypuhelinten ja tablettien käyttöä kynän toisessa päässä olevan kosketusnäyttöpään ansiosta. Kosketusnäyttökynissä on yleensä sekä kuulakärkikynä, että kosketusnäyttökynä, jonka ansiosta kynän käyttöaste on korkeampi ja kynään painettu logo on enemmän esillä.

Kolme Hyvää Syytä Valita Kosketusnäyttökynä:

1. Kosketusnäyttökynä erottuu normaaleista kynistä

2. Kosketusnäyttökynän käyttöaste korkeampi, koska voi käyttää sekä kirjoittamiseen, että kosketusnäyttöihin. (Logonne on enemmän näkyvillä)

3. Kosketusnäyttökynä Luo WOW-efektin saajalle

Etusivu

/

Kynät

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi