Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Huulirasvat

Huulirasvat omalla logolla edullisesti. Lukuisia eri värivaihtoehtoja ja malleja. Mikäli et löydä alta tilanteeseesi sopivaa huulirasvaa alta, niin kysy meiltä suoraan muista malleistamme.

Huulirasva omalla logolla on erinomainen mainoslahja messuille ja tapahtumiin, sillä huulirasva on haluttu tuote, jota käytetään mielellään. Etenkin talvisin, jolloin huulet tuppaavat rohtua, on huulirasva vakiotuote monen potentiaalisen asiakkaasi käsilaukussa, tai taskussa. Kun tämä potentiaalinen asiakkaasi käyttää huulirasvaa,  jossa komeilee yrityksesi logo, muistuttaa se häntä yrityksestäsi.

Ota siis rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme suunnitelemaan hienon huulirasvan yrityksellesi.

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Huulirasva painettuna logolla

Huulirasva logolla sopii messuille etenkin syksyllä ja talvella, jolloin huulirasvoja käytetään säännöllisesti. Tämän lisäksi huulirasva sopii erinomaisesti sisäisesti jaettavaksi työntekijöille. Katso eri mallimme ja toteutetaan teille yhdessä yrityksenne ilmeeseen sopivat huulirasvat.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi