Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Huulirasvat

/

Scarlett. Abs Huulirasva Hopea
Scarlett. Abs Huulirasva Hopea
Scarlett. Abs Huulirasva Hopea
Scarlett. Abs Huulirasva Hopea

hi!dea™

SCARLETT. ABS huulirasva

146967

Suojaa huulesi kuivumiselta tyylikkäällä SCARLETT ABS-huulirasvalla. Saatavilla harmaan, ruskean ja oranssin sävyissä. Metallinhohtoinen pakkaus ja laadukas koostumus tekevät tästä täydellisen mainostuotteen. Painata yrityksesi logo huulirasvan kylkeen tampo- tai silkkipainatuksella. Kompakti koko mahdollistaa helpon mukana kuljettamisen. Viralliset tuotetiedot saatavilla useilla kielillä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Hopea

Scarlett. Abs Huulirasva Hopea
Scarlett. Abs Huulirasva Kulta
Scarlett. Abs Huulirasva Kupari

Määrä

kpl

114,00 €

ABS huulirasva yrityksen mainoslahjaksi huulirasvat tuotekategoriassa

SCARLETT ABS huulirasva on kätevä ja tyylikäs mainoslahja, joka sopii erinomaisesti jaettavaksi messuilla, tapahtumissa ja asiakastilaisuuksissa. Metallin värisessä pakkauksessa oleva huulirasva on helppo ottaa mukaan ja käyttää liikkeellä oltaessa. Huulirasva on erinomainen lahja niin yritysasiakkaille, työntekijöille kuin yhteistyökumppaneillekin, ja se pitää huulet pehmeinä ja kosteutettuina vuoden ympäri.

ABS-huulirasva SCARLETT - tehosta yrityksen brändinäkyvyyttä mainostuotteilla

SCARLETT ABS huulirasva on tyylikäs ja kestävä mainoslahja, joka tarjoaa yrityksellesi näkyvyyttä. Metallinvärisessä ABS-pakkauksessa oleva huulirasva on saatavilla harmaan, ruskean ja oranssin sävyissä. Pienen kokonsa ansiosta se kulkee kätevästi mukana. Huulirasvan pintaan on mahdollista painattaa yrityksen logo tampopainatuksella tai silkkipainatuksella, mikä lisää tuotteen mainosarvoa ja vahvistaa yrityskuvaa.

Huulirasvan painatus tampolla tai silkkipainolla

Scarlett-huulirasva on täydellinen mainostuote yrityksesi logolla ja iskulauseella. Valitse tuotteen väri brändiisi sopivaksi ja hyödynnä monipuoliset painatusmahdollisuudet. Scarlett on loistava lahja asiakkaille ja henkilöstölle, ja se muistuttaa tapahtumista sekä yrityksesi olemassaolosta pitkään. Tilaa Scarlett-huulirasvat ja anna yrityksesi näkyä tyylikkäällä tavalla!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi