Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Huulirasvat

/

Adony-huulirasva
Adony-huulirasva
Adony-huulirasva
Adony-huulirasva
Adony-huulirasva
Adony-huulirasva

Unbranded

Adony-huulirasva

159748

Adony-huulirasva suojaa huulia UV-säteilyltä ja kosteuttaa tehokkaasti. Ympäristöystävällinen valinta kierrätyspaperikotelolla. Saatavilla useissa väreissä, mahdollisuus digitarrapainatukseen. SPF 15 suojakerroin ja vaniljan tuoksu. Pitkä säilyvyysaika. Täydellinen mainos- tai yrityslahja, joka viestii vastuullisuutta ja välittämistä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Adony-huulirasva
Adony-huulirasva
Adony-huulirasva
Adony-huulirasva
Adony-huulirasva

Määrä

kpl

338,00 €

Adony-huulirasva aurinkosuojalla yrityksen logopainatuksella mainoslahjaksi

Adony-huulirasva on monikäyttöinen mainoslahja, joka sopii erinomaisesti yritysten ja yhdistysten tapahtumiin, messuille ja kampanjoihin. Sitä voi käyttää niin arjessa kuin vapaa-ajalla suojaamaan huulia auringolta ja kuivumiselta. Huulirasva on kätevä ja ympäristöystävällinen valinta, joka sopii kaiken ikäisille. Saatavilla useissa väreissä, joten löydät varmasti yrityksesi ilmeeseen sopivan vaihtoehdon.

Adony-huulirasva – ympäristöystävälliset mainoslahjat yrityksen näkyvyyden parantamiseksi

Adony-huulirasva suojaa huulia UV-säteilyltä aurinkosuojakertoimella 15 ja kosteuttaa ihanasti vaniljan tuoksuisena. Kierrätyspaperista valmistettu ympäristöystävällinen ulkokuori sopii vastuullisen yrityksen arvoihin. Pitkä 3 vuoden säilyvyys takaa kestävän mainoslahjaidean. Kompakti 19 gramman kokoinen huulirasva kulkee kätevästi mukana. Painata yrityksesi logo näkyviin ja anna lahjaksi sidosryhmillesi.

Huulirasvan digitarra-painatus logoilla ja teksteillä

Adony-huulirasva on täydellinen mainoslahja yrityksesi logolla varustettuna. Suojaa huulet UV-säteilyltä ja kosteuta ne pehmeiksi. Valitse brändiisi sopiva väri ja lisää iskulause. Ympäristöystävällinen valinta kierrätyspaperista valmistetulla ulkokuorella. Jaa Adony-huulirasvoja tapahtumissa ja anna asiakkaillesi muisto, joka muistuttaa yrityksestäsi joka päivä. Tilaa nyt ja vahvista brändiäsi tyylikkäästi!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi