Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Huulirasvat

/

Deale-huulivoidepuikko
Deale-huulivoidepuikko
Deale-huulivoidepuikko
Deale-huulivoidepuikko
Deale-huulivoidepuikko
Deale-huulivoidepuikko

Unbranded

Deale-huulivoidepuikko

131907

Deale-huulivoidepuikko suojaa ja kosteuttaa huulet tyylikkäästi. Valitse omalla painatuksella varustettu huulirasva laajasta värivalikoimasta. Kompakti ja käytännöllinen mainoslahja, joka kulkee kätevästi mukana. Valmistettu laadukkaasta ABS-muovista. Painatusmahdollisuudet: silkkipaino ympäri, digitaalinen tulostus ja tampopaino. Tilaa omalla logolla varustetut huulirasvat edullisesti ja näyttävästi!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Pinkki

Deale-huulivoidepuikko
Deale-huulivoidepuikko
Deale-huulivoidepuikko
Deale-huulivoidepuikko
Deale-huulivoidepuikko
Deale-huulivoidepuikko
Deale-huulivoidepuikko
Deale-huulivoidepuikko

Määrä

kpl

130,00 €

Deale-huulivoidepuikko yrityksen logolla käytännölliseksi mainoslahjaksi

Deale-huulivoidepuikko on kätevä mainoslahja, joka sopii moniin tilanteisiin. Sitä voi jakaa messuilla, tapahtumissa tai asiakastilaisuuksissa. Huulivoidepuikko on erinomainen tuote niin yrityksen omalle henkilökunnalle kuin asiakkaillekin. Se on käytännöllinen ja hyödyllinen lahja, joka pitää huulet pehmeinä ja suojattuina. Deale-huulivoidepuikko on saatavilla useissa eri väreissä, joten se sopii monen yrityksen ilmeeseen.

Deale-huulivoidepuikko mainoslahjana sitouttaa asiakkaita yritykseen

Deale-huulivoidepuikko suojaa ja kosteuttaa huulet tehokkaasti. Valmistettu kestävästä ABS-muovista, saatavilla 9 raikkaassa värissä. Painaa vain 12 grammaa ja on 7 cm korkea. Yksilöi yrityksen logolla silkkipainolla, digiprinttinä tai tampopainatuksella. Käytännöllinen ja edullinen mainoslahja, joka pitää yrityksesi huulilla pitkään.

Huulirasvojen painatus - värivaihtoehtoja yritysilmeeseen sopivaksi

Tuo yrityksesi brändi esille tyylikkäästi Deale-huulivoidepuikolla! Painata logosi tai iskulauseesi tuotteeseen ja valitse väritys, joka sopii yritysilmeeseesi. Tämä käytännöllinen mainoslahja on täydellinen valinta tapahtumiin ja muistuttaa asiakkaitasi yrityksestäsi joka päivä. Suojaa huulet ja pidä ne kosteina laadukkaalla huulirasvalla. Tilaa omalla painatuksella varustetut huulirasvatuotteet jo tänään!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi