Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Aurinkolasit

Haluatko teettää omat aurinkolasit omalla logolla painettuna? Aurinkolasit omalla painatuksella ovat hyvä jakotuote festareille, messuille ja muihin tapahtumiin. Hyvin suunnitelulla painatuksella saadaan aurinkolaseista tyylikkäät, jolloin saadaan haluttu mainoslahjatuote edulliseen hintaan. Katso vaihtoehtomme alta, josta löydät niin muoviset, kuin metalliset aurinkolasit monissa eri tyyleissä. Tavallisesti merkkaus tehdään aurinkolasien toiseen sankaan, mutta merkkaus on mahdollista tehdä myös molempiin sankoihin.

Kaikki aurinkolasit on UV-suojattuja.

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Aurinkolasit Logolla Mainoslahjaksi

Aurinkolasit omalla logolla tai painatuksella on edullinen, mutta haluttu ja trendikäs mainoslahja. Aurinkolaseihin voidaan painattaa yrityksen, tai seuran logo, tai muu haluttu painatus. Tyylikkäät lasit päätyvät käyttöön jolloin logolla painetut aurinkolasit tuovat hyvin näkyvyyttää yrityksellesi, tuotemerkillesi, tai seurallesi. Aurinkolasit sopivat mainoslahjaksi etenkin kesätapahtumiin, kuten festivaaleihin, messuihin ja ulkoilmatapahtumiin.

Aurinkolasit - Lisää brändisi näkyvyyttä

Aurinkolasit ovat loistava tapa edistää yrityksen brändiä ja yhtenäisyyttä. Vanno tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden personoida aurinkolasit yrityksen logolla tai muulla halutulla painatuksella, joka tekee niistä erinomaisen työkalun markkinointiin ja tiimihengen nostattamiseen. Meillä on laaja valikoima erilaisia malleja ja tyylejä, josta löydätte varmasti teidän tyyliset vaihtoehdot, taaten samalla parhaan mahdollisen suojan.

Aurinkolasit omalla logolla - Erotu eduksesi

Aurinkolasit omalla logolla ovat erottuva valinta. Suosittuja vaihtoehtoja tässä kategoriassa ovat ympäristötietoiset valinnat, kuten GRS-sertifioidut aurinkolasit, jotka ovat valmistettu kierrätysmuovista, sekä Aurinkolasit bambusta ja RCS kierrätetystä muovista, joissa on 100% bambusangat. Nämä tuotteet tarjoavat erinomaisen suojan silmille ja ne myös viestivät yrityksenne sitoutumisesta kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin. Logonne painatus näihin tyylikkäisiin aurinkolaseihin tekee niistä ainutlaatuisen mainoslahjan, joka herättää huomiota.

Aurinkolasit painatuksella - Mainosta liikkeellä

Aurinkolasit painatuksella tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän käytännöllisyyttä ja tyyliä. Esimerkiksi Sun Ray aurinkolasit, jotka ovat tunnettu ajattomasta muotoilustaan, sekä Swiss Peak polarisoidut aurinkolasit RCS-muovista, joiden mukana tulee säilytyskotelo, ovat täydellisiä alustoja yrityksenne painatukselle. Olipa kyseessä sitten iskulause tai tunnuslause, painatus näihin aurinkolaseihin tarjoaa mielenkiintoisen tavan tehdä yrityksestänne huomattava. Tämä toimii myös liikkuvana mainoksena, joka levittää sanomaanne joka käänteessä.

Trendikkäät aurinkolasit - Katseenkääntävät kehykset

Trendikkäät aurinkolasit, kuten Sun Ray kierrätetystä muovista ja bambusta valmistetut aurinkolasit sekä SANIBEL bambuiset aurinkolasit, ovat erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat yhdistää modernin ilmeen ympäristöystävällisiin arvoihin. Nämä tuotteet pysyvät muodissa vuodesta toiseen ja ne myös edustavat kestävää kehitystä, joka tekee niistä ihanteellisen valinnan. Molemmissa malleissa on UV400 linssit, joka takaa niiden erinomaisen suojauksen UV-säteitä vastaan.

Hyvät aurinkolasit - Näin teet vaikutuksen

Hyvät aurinkolasit tarjoavat optimaalisen suojan auringon haitallisilta säteiltä, joka on erityisen tärkeää ulkotapahtumissa ja liiketoiminnassa, jossa työntekijät tai asiakkaat viettävät aikaa ulkona. Ne ovat myös oiva tapa vahvistaa yrityksen brändiä, sillä tyylikkäällä muotoilulla ja mahdollisuudella lisätä yrityksen logo tai slogan aurinkolasien sankaan, ne toimivat liikkuvina mainostauluina. Lisäksi, yrityksille, jotka arvostavat kestävää kehitystä, materiaalien valinta, kuten kierrätetty muovi tai uusiutuvat resurssit kuten bambu, voi viestiä vahvasti yrityksen ympäristöarvoista.

Mustat aurinkolasit - Suojaa jokaiseen tilaisuuteen

Mustat aurinkolasit ovat ajaton valinta, joka sopii kaikille. Valikoimamme tarjoaa CELEBES PC-aurinkolasit, jotka sopivat täydellisesti tapahtumiin tai messuille edullisen hinnan puolesta. Eiger polarisoidut urheiluaurinkolasit, (linkki tuotteeseen https://www.vanno.fi/eiger-polarisoidut-urheiluaurinkolasit-kotelo-kierratetysta-pet-muovista) puolestaan ovat pakattu kierrätetystä PET-muovista valmistettuun koteloonsa. Ne ovat suunniteltu aktiiviseen käyttöön, tarjoten lisää suojaa ja kestävyyttä. Polarisoidut linssit estävät heijastuksen, jonka ansiosta ne sopivat erinomaisesti autolla ajamiseen.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi