Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Aurinkolasit

/

Eko-Aurinkolasit

/

Sun Ray Rpet -aurinkolasit
Sun Ray Rpet -aurinkolasit
Sun Ray Rpet -aurinkolasit
Sun Ray Rpet -aurinkolasit
Sun Ray Rpet -aurinkolasit
Sun Ray Rpet -aurinkolasit
Sun Ray Rpet -aurinkolasit

Unbranded

Sun Ray rPET -aurinkolasit

137341

Sun Ray rPET -aurinkolasit ovat tyylikkäät ja ympäristöystävälliset mainoslahjat. Valmistettu kierrätetystä PET-muovista, kevyet ja mukavat UV400-suojauksella. Standardin EN ISO 12312-1 mukaiset, luokka 3. Saatavilla useissa väreissä. Täydelliset kesätapahtumiin ja ulkoiluun. Painatusmahdollisuus. Suojaa kirkkaalta auringonvalolta tyylikkäästi ja ekologisesti.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Sun Ray Rpet -aurinkolasit
Sun Ray Rpet -aurinkolasit
Sun Ray Rpet -aurinkolasit
Sun Ray Rpet -aurinkolasit
Sun Ray Rpet -aurinkolasit
Sun Ray Rpet -aurinkolasit

Määrä

kpl

87,00 €

Sun Ray rPET -aurinkolasit kesäfestivaalien ja tapahtumien mainoslahjaksi

Suojaa silmäsi tyylikkäästi kesän tapahtumissa Sun Ray rPET -aurinkolaseilla. Nämä retrohenkiset lasit sopivat erinomaisesti niin festivaaleille, rantalomille kuin ulkoilmatapahtumiin. Kevyet ja mukavat aurinkolasit on valmistettu kierrätetystä PET-muovista, joten ne ovat myös ympäristöystävällinen valinta. Korkealaatuiset UV400-linssit suojaavat silmiä tehokkaasti auringon haitallisilta säteiltä. Valitse omasi useista pirteistä värivaihtoehdoista ja nauti kesästä tyylillä.

Sun Ray rPET -aurinkolasit yrityksen kesämarkkinointiin

Sun Ray rPET -aurinkolasit ovat ekologinen ja tyylikäs mainoslahja, joka suojaa silmiä UV400-luokan 3 linsseillä. Kevyet ja mukavat kierrätetystä PET-muovista valmistetut lasit ovat EN ISO 12312-1 -standardin mukaiset. Saatavilla useissa väreissä, joten ne sopivat yrityksen ilmeeseen. Ihanteellinen valinta kesätapahtumiin ja ulkoaktiviteetteihin, joissa halutaan näkyvyyttä ja laadukkaita mainoslahj

Aurinkolasien painatus logolla kesäfestivaaleihin ja tapahtumiin

Sun Ray rPET -aurinkolasit ovat täydellinen mainoslahja yrityksesi logolla. Valitse brändiäsi vastaavat värit ja lisää iskulause tampopainatuksella. Nämä kestävät, kevyet ja mukavat aurinkolasit suojaavat UV400-linsseillä kirkkaalta auringonvalolta. Ihanteellinen valinta kesäfestivaaleille, tapahtumiin tai aurinkoisiin ulkoaktiviteetteihin. Kierrätetystä PET-muovista valmistetut aurinkolasit viestivät yrityksesi ympäristövastuullisuudesta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi