Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Kahvimukit

/

Pic 330 Ml Keraaminen Sublimaatiomuki
Pic 330 Ml Keraaminen Sublimaatiomuki
Pic 330 Ml Keraaminen Sublimaatiomuki
Pic 330 Ml Keraaminen Sublimaatiomuki
Pic 330 Ml Keraaminen Sublimaatiomuki
Pic 330 Ml Keraaminen Sublimaatiomuki
Pic 330 Ml Keraaminen Sublimaatiomuki
Pic 330 Ml Keraaminen Sublimaatiomuki
Pic 330 Ml Keraaminen Sublimaatiomuki

Unbranded

Pic 330 ml keraaminen sublimaatiomuki

131776

Monipuolinen ja laadukas Pic -kahvimuki on oivallinen yrityslahja asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Kahvimuki painatuksella on paitsi tehokas markkinointiväline, myös menetelmä lujittaa yrityksen ja sen asiakkaiden tai työntekijöiden välistä liittoa. Valitse mainoslahja, joka kestää ja muistuttaa saajaansa yrityksesi arvoista ja yhteistyön merkityksestä. Pic -kahvimuki on myös sopuhintainen ratkaisu lahjaksi, kun toiveena on paljon huippuluokkaista ja käytännöllistä tavaraa maltillisin hinnoin.

  • Painatustavat: tampopainatus, silkkipainatus ja laserkaiverrus
  • Värivaihtoehdot: Valkoinen
  • Materiaali: keramiika
  • Tilavuus: 330 ml
  • EN12875-1 standardi: Voi pestä astianpesukoneessa

Pic -muki on täydellinen minkä tahansa logon tai mainosviestin esittämiseen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Pic 330 Ml Keraaminen Sublimaatiomuki

Määrä

kpl

152,50 €

Hyödyllinen liikelahja - Kahvimuki

Pic -kahvimukissa materiaalina on korkealaatuinen keramiika. Pic -kahvimukin tilavuus on 330 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi juomiseen. Pic -kahvimuki on sekä käytännöllinen että kestävä, ja se tekee siitä uskomattoman hyvän yrityslahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Pic -kahvimuki - Mainoslahja, jolla on tarkoitus

-kahvimuki on hyödyllinen esine, joka löytää paikkansa monen ihmisen päivittäisessä arjessa. Kun -kahvimukissa on yrityksen tunnus, slogan tai muu viesti, se jatkuvaa mainontaa brändillesi. Siten Pic kahvimuki voi toimia hyvänä mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää -kahvimukia tapahtumissa, kotona tai matkoilla. Kun mukit jaetaan henkilöstölle tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne lujittavat organisaation brändiä. Liikelahjana jaettu muki jää useasti käyttöön pitkäksi aikaa. Se merkitsee, että sen merkitys ja näkyvyys jatkuvat kauemmin kuin useat muut mainoslahjat.

Käyttöä kestävä ja laadukas painatus - Vanno mukit

Omalla painatuksella voit tehdä Pic -kahvimukista poikkeuksellisen persoonallisen. Lahjaan painatetaan esimerkiksi yrityksesi logo, iskulause tai jokin viesti, joka tekee liikelahjasta henkilökohtaisen ja vaikuttavan. Painatuksen avulla voit myös varmistaa, että yrityksesi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä aina yrityksesi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi