Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Aurinkolasit

/

Eko-Aurinkolasit

/

Grs Aurinkolasit Kierrätetystä Muovista Musta
Grs Aurinkolasit Kierrätetystä Muovista Musta
Grs Aurinkolasit Kierrätetystä Muovista Musta
Grs Aurinkolasit Kierrätetystä Muovista Musta
Grs Aurinkolasit Kierrätetystä Muovista Musta
Grs Aurinkolasit Kierrätetystä Muovista Musta

GRS aurinkolasit kierrätetystä muovista

123854

GRS aurinkolasit kierrätetystä muovista - tyylikkäät ja kestävät aurinkolasit, joiden kehys on valmistettu 100% GRS-sertifioidusta kierrätetystä PC:stä. UV 400 ja CAT 3 -suojatut smokey-akryylilinssit takaavat optimaalisen näkyvyyden. Saatavana mustana, harmaana ja sinisenä. Pakattu tyylikkääseen kraft-lahjarasiaan. Eko-ystävällinen valinta mainoslahjaksi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Grs Aurinkolasit Kierrätetystä Muovista Musta
Grs Aurinkolasit Kierrätetystä Muovista Harmaa
Grs Aurinkolasit Kierrätetystä Muovista Tummansininen

Määrä

kpl

552,50 €

GRS aurinkolasit kierrätetystä muovista yrityksen mainoslahjaksi kesäkampanjaan

GRS aurinkolasit kierrätetystä muovista ovat trendikäs ja ekologinen valinta kesän rientoihin. Näillä laseilla suojaat silmäsi auringon haitalliselta UV-säteilyltä tyylikkäästi niin kaupungilla, festareilla kuin rantalomalla. Kestävän kehityksen mukaiset aurinkolasit sopivat mainiosti lahjaksi ympäristötietoiselle ystävälle tai vaikka yrityksen henkilökunnalle. Valitse väriksesi musta, harmaa tai sininen ja nauti kesästä hyvällä omallatunnolla.

GRS-aurinkolasit mainoslahjana – vastuullisuutta ja näkyvyyttä yritykselle

GRS aurinkolasit kierrätetystä muovista tarjoavat tyylikkään ja ekologisen tavan suojata silmiä auringolta. 100% kierrätetystä PC-muovista valmistettu kehys ja UV 400 sekä CAT 3 mukaiset linssit takaavat laadukkaan suojan. GRS-sertifiointi varmistaa materiaalien vastuullisuuden. Yrityksesi logo painettuna aurinkolaseihin viestii sitoutumisestasi kestävään kehitykseen ja nostaa brändiäsi positiivisesti esille.

Aurinkolasien tampopainatus logollesi - ympäristöystävällisesti

Erottaudu kilpailijoista tyylikkäillä GRS-sertifioiduilla aurinkolaseilla, joihin voit painattaa yrityksesi logon. Valitse brändiisi sopivat värit ja lisää halutessasi iskevä mainoslause. Nämä laadukkaat aurinkolasit viestivät vastuullisuudesta ja modernista otteesta. Tilaa omasi nyt ja näy eduksesi kesän tapahtumissa – aurinkolasit toimivat myös loistavina liikelahjoina yhteistyökumppaneille!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi