Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Aurinkolasit

/

Sun Ray -aurinkolasit
Sun Ray -aurinkolasit
Sun Ray -aurinkolasit
Sun Ray -aurinkolasit
Sun Ray -aurinkolasit
Sun Ray -aurinkolasit

Unbranded

Sun Ray -aurinkolasit

131769

Sun Ray -aurinkolasit ovat retrohenkiset ja trendikkäät mainoslahjat kesätapahtumiin. EN ISO 12312-1 -standardin mukaiset UV400-linssit suojaavat kirkkaalta auringonvalolta. Kevyet ja mukavat PC-muoviset aurinkolasit ovat saatavilla useissa väreissä. Painatus onnistuu tampopainatuksella. Täydelliset aurinkolasit suojaamaan silmiä tyylikkäästi kesän riennoissa!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Sun Ray -aurinkolasit
Sun Ray -aurinkolasit
Sun Ray -aurinkolasit
Sun Ray -aurinkolasit
Sun Ray -aurinkolasit
Sun Ray -aurinkolasit
Sun Ray -aurinkolasit
Sun Ray -aurinkolasit

Määrä

kpl

54,00 €

Sun Ray -aurinkolasit kesäfestivaalien ja ulkoilmatapahtumien mainoslahjaksi

Sun Ray -aurinkolasit sopivat erinomaisesti kesätapahtumien, festivaalien ja ulkoilma-aktiviteettien mainoslahjoiksi. Näitä retrohenkisiä aurinkolaseja voi käyttää niin rannalla, puistossa kuin kaupungilla liikkuessa. Kevyet ja mukavat Sun Ray -aurinkolasit suojaavat tehokkaasti silmiä kirkkaalta auringonvalolta. Valittavana on useita trendikkäitä värivaihtoehtoja, joten nämä aurinkolasit sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja -tilanteisiin.

Sun Ray -aurinkolasit mainoslahjaksi - näkyvyyttä yrityksellesi

Sun Ray -aurinkolasit ovat retrohenkiset ja kevyet mainoslahja-aurinkolasit, jotka suojaavat silmiä tehokkaasti UV400-linsseillä. EN ISO 12312-1 -standardin mukaiset aurinkolasit sopivat erinomaisesti kesätapahtumien ja ulkoilma-aktiviteettien yrityslahjoiksi. Saatavilla useissa väreissä yrityksen ilmeen mukaisesti. PC-muovimateriaali tekee laseista kevyet ja mukavat käyttää. Tampopainatuksella saat yrityksesi logon näkyvästi esille.

Aurinkolasien painatus logolla – retrohenkinen mainos kesätapahtumiin

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi Sun Ray -aurinkolaseilla! Painata logosi tai iskulauseesi laseihin ja valitse väritys, joka sopii yritysilmeeseenne. Nämä laadukkaat, UV400-suojatut aurinkolasit ovat täydellinen mainoslahja kesätapahtumiin ja ulkoilma-aktiviteetteihin. Kevyet ja mukavat PC-muovilasit sopivat niin työntekijöillesi kuin asiakkaillesikin. Tilaa omasi nyt ja anna brändisi loistaa auringossa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi