Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Heijastimet

Heijastimet Omalla Logolla Painettuna

Teetä heijastin omalla logolla, tai painatuksella. Paljon erilaisia laadukkaita, muta edullisia heijastimia omalla logolla painettuna.

Kaikki pehmoheijastimet ja jousiheijastimet valmistetaan Euroopassa ja heijastinmateriaalina käytetään laadukasta 3M:n heijastinmateriaalia. Tämä takaa, että heijastin toimii kuten heijastimen tulee toimia.

Heijastin yrityksen logolla sopii hyvin mainoslahjaksi esimeriksi messuille, jotka järjestetään syksyisin.

Mikäli et löydä sivuiltamme mieleistäsi heijastinta, ota yhteyttä meihin, sillä voimme tehdä myös kokonaan kustomoidun muotoisen heijastimen.

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Heijastimissa on eroja

Heijastimissa on eroja, isoja eroja. Siksi valikoimastamme löytyy enimmäkseen laadukkaita Euroopassa valmistettuja heijastimia, joissa käytetään 3M:n materiaaleja. Suurin osa kauko-idästä tuoduista heijastimista, ei oikeasti heijasta kovin hyvin. Päältäpäin eroa on vaikea sanoa, mutta pimeässä eron huomaa helposti. Eron huomaa vieläkin selkeämmin, jos käyttää heijastimien testaamiseen tarkoitettua pientä valoa, jolla pystyy katsomaan suoraan miten heijastin heijastaa valoa. Hintaero hyvän ja huonon heijastimen välillä on vain muutamasta sentistä muutamaan kymmeneen senttiin, mutta ero heijastimien välillä voi olla kuin yöllä ja päivällä. Omalla logolla varustettu heijastin kannattaa siksi valita tarkkaan. Ei ole hyvää mainosta, jos heijastin ei toimi kuten pitää ja siitä löytyy yrityksen oma logo, siksi heijastimen yrityksen logolla kannattaa olla laadukas ja toimiva heijastin, jotta se toimii mainoksena mahdollisimman pitkään.

 

Heijastimet yrityksille - Vastuulliseen ja näkyvään markkinointiin

Heijastin on yksinkertainen mutta tärkeä turvallisuuden kannalta, erityisesti pimeinä ja hämärinä aikoina. Kun valitset Vannon heijastimet yrityksellesi, et pelkästään valitse turvallisuutta, vaan erotut myös joukosta. Erittäin laaja valikoimamme takaa sen, että voit suunnitella heijastimen juuri yrityksesi näköiseksi, olipa kyseessä sitten heijastinvaate, jousiheijastin, pehmoheijastin tai jokin muu. Jokaiselle löytyy jotakin meidän monipuolisesta valikoimastamme. Painattamalla yrityksesi logon heijastimeen teet siitä hienostuneen ja muistettavan mainoslahjan.

Heijastin omalla logolla - Tehokkaasti näkyvillä

Heijastin omalla logolla yhdistää brändisi visuaalisen ilmeen turvallisuuden tunteeseen. Kustomoitu heijastin on merkki huolehtivaisuudesta, sekä omien asiakkaiden, että yhteistyökumppaneiden hyvinvoinnista. Kun yrityksesi logo hehkuu heijastimessa, se viestii yrityksesi tunnistettavuudesta ja vastuullisuudesta. Vanno mahdollistaa laadukkaan ja erottuvan lopputuloksen, joka tekee vaikutuksen jokaiseen heijastinta käyttävään.

Heijastin omalla kuvalla - Visuaalista vaikutusta tiellä

Jokainen yritys pyrkii erottumaan ja jättämään pysyvän muistijäljen yhteistyökumppaneissaan, sekä asiakkaissaan. Heijastin omalla kuvalla avaa ovet uudenlaiselle mainostukselle. Me Vannolla hyödynnämme mm. digipainatusta joka mahdollistaa yrityksesi valitseman kuvan painamisen terävänä ja kestävänä heijastimiin. Olipa kyseessä sitten yrityksen slogan, kampanja kuvitus tai muu tunnistettava grafiikka, me toteutamme sen ammattitaidolla.

Heijastin reppu - Näy ja erotu

Liiketoiminnassa, kuten liikenteessäkin, näkyvyys on kaiken A ja O. Heijastin reppu ei ainoastaan tee yrityksesi edustajista näkyviä ja suojattuja liikenteessä, vaan se on myös erinomainen tapa osoittaa yrityksen innovatiivisuus ja vastuullisuus. Erityisen suosittu valinta yritysten keskuudessa on Bright heijastava reppu 13L. Se ei ole ainoastaan toiminnallinen ja kestävä, vaan se heijastaa valoa tehokkaasti, varmistaen että yrityksesi tiimi erottuu joukosta niin tyylillä kuin turvallisuudellaankin.

Heijastin vaatteet työyhteisöönne

Yrityksen brändäyksessä vaatteilla on keskeinen rooli, mutta miksi tyytyä pelkkiin perusvaatteisiin, kun voit yhdistää niihin myös vastuullisuuden? Vannon heijastin vaatteet antavat yrityksellesi mahdollisuuden näyttää esimerkkiä muille. Suosituimpia valikoimissamme ovat Clique Dumas, Clique Utah Jacket sekä Clique Custer. Nämä vaatekappaleet ovat tyylikkäitä, sekä erittäin heijastavia ja turvallisia, sillä ne näkyvät selkeästi pimeässä ja hämärässä. Annetaan yhdessä yrityksesi henkilöstön loistaa, kirjaimellisesti.

Jousiheijastin huomiota herättävään edustukseen

Jousiheijastin on helposti säädettävissä ja sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin, olipa kyse sitten tapahtumista, myynnin edistämisestä tai henkilöstön lahjoista. Vannolla olemme huomioineet yritysten tarpeet ja tarjoamme erityisesti suosittuja malleja, kuten RFX™ Felix, Slap Wrap Basic ja RFX™ Hitz. Ne eivät ole ainoastaan huippulaadukkaita ja kestäviä, vaan myös muotoilultaan tyylikkäitä, jotka tekevät niistä täydellisen valinnan yrityksen brändäykseen.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi