Heijastimet

Heijastimet Omalla Logolla Painettuna

Teetä heijastin omalla logolla, tai painatuksella. Paljon erilaisia laadukkaita, muta edullisia heijastimia omalla logolla painettuna.

Kaikki pehmoheijastimet ja jousiheijastimet valmistetaan Euroopassa ja heijastinmateriaalina käytetään laadukasta 3M:n heijastinmateriaalia. Tämä takaa, että heijastin toimii kuten heijastimen tulee toimia.

Heijastin yrityksen logolla sopii hyvin mainoslahjaksi esimeriksi messuille, jotka järjestetään syksyisin.

Mikäli et löydä sivuiltamme mieleistäsi heijastinta, ota yhteyttä meihin, sillä voimme tehdä myös kokonaan kustomoidun muotoisen heijastimen.

Mainoslahjat

/

Heijastimet

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Heijastimissa on eroja

Heijastimissa on eroja, isoja eroja. Siksi valikoimastamme löytyy enimmäkseen laadukkaita Euroopassa valmistettuja heijastimia, joissa käytetään 3M:n materiaaleja. Suurin osa kauko-idästä tuoduista heijastimista, ei oikeasti heijasta kovin hyvin. Päältäpäin eroa on vaikea sanoa, mutta pimeässä eron huomaa helposti. Eron huomaa vieläkin selkeämmin, jos käyttää heijastimien testaamiseen tarkoitettua pientä valoa, jolla pystyy katsomaan suoraan miten heijastin heijastaa valoa. Hintaero hyvän ja huonon heijastimen välillä on vain muutamasta sentistä muutamaan kymmeneen senttiin, mutta ero heijastimien välillä voi olla kuin yöllä ja päivällä. Omalla logolla varustettu heijastin kannattaa siksi valita tarkkaan. Ei ole hyvää mainosta, jos heijastin ei toimi kuten pitää ja siitä löytyy yrityksen oma logo, siksi heijastimen yrityksen logolla kannattaa olla laadukas ja toimiva heijastin, jotta se toimii mainoksena mahdollisimman pitkään.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi