Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Makeiset

Meiltä saat mainosmakeiset messuille painettuna yrityksen logolla edullisesti ja vaivattomasti. Katso alta valikoimamme ja pyydä tarjous. Mikäli et löydä alta mieluista mainosmakeista, niin ota suoraan yhteyttä, niin etsitään sopiva makeinen, jolla saadaan asiakkaidesi suut makiaksi. Meiltä löytyy esim vaihtoehto, jossa itse karkkiin voidaan painaa yrityksenne logo.

Suosittuja makeisia ovat muun muassa: mainoskarkit, joulukalenterit, suklaat, mintut ja tikkarit

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Hinta

-

Makeiset Messuille

Makeiset sopivat erinomaisesti mainoslahjoiksi messuille ja tapahtumiin. Mainosmakeinen on se, mikä saa monesti vierailijan tulemaan ständille makeanhimon perässä, jonka ansiosta saa kontaktin messuvierailijan kanssa. Mainosmakeisia on monenlasiai ja niitä voidaan merkata monella eri tavalla. Valikoimastamme löytyy tavalliset käärekarkit, mutta myös karkkirasiat, energiakarkit ja myös pähkinät ja muut naposteltavat.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi