Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Takit

Takit Omalla Painatuksella / Merkkauksella

Laaja valkoima erilaisia takkeja, jotka voidaan yksilöidä painatuksella. Takki yrityksen logolla on hyvä työvaate etenkin työntekijöille, jotka edustavat yritystä yrityksen ulkopuolella. Tälläisiä työntekijöitä ovat esimerkiksi myyntiedustajat, asentajat, tapahtumatyöntekijät ja asiantuntijatehtävissä työskentelevät.

Valikoimastamme löytyy laajasti erilaisia takkeja kuten: Talvitakit, Välikausitakit, Kevyttoppatakit, Softshell-takit

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Takki omalla painatuksella - Luo yhtenäinen ilme tiimillesi

Olipa kyseessä sitten yrityksen brändin vahvistaminen tai yhteishengen luominen, oikeanlaisella takilla on merkitystä. Vannon valikoimasta löydät laajan kirjon takkeja aina heijastavista takeista ja välikausitakeista talvitakkeihin ja sadetakkeihin. Me ymmärrämme kuinka tärkeää on, että jokainen yksityiskohta heijastaa sitä, mitä yrityksesi edustaa. Tämän vuoksi tarjoamme sinulle laadukkaita takkeja, sekä mahdollisuuden niiden yksilölliseen suunnitteluun ja painatukseen. Kun haluat takin, joka erottuu joukosta ja viestii yrityksesi arvoja, Vanno on oikea valinta.

Takki painatuksella - Nosta yrityksesi esille

Takki painatuksella kertoo yrityksesi tarinan, nostaa esiin sen persoonallisuuden ja tekee yrityksestäsi tunnistettavan. Vannolla ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen ja siksi tarjoamme mahdollisuuden personoida takkisi juuri niin kuin haluat. Olipa visiosi minimalistinen tai räväkkä, autamme sinua viemään sen kankaalle laadukkaana painatuksena. Kun valitset takin painatuksella, teet yrityksestäsi unohtumattoman.

Takki omalla logolla - Mainosta liikkeellä

Jokainen yritys pyrkii erottumaan markkinoilla ja yksi tehokkaimmista tavoista tehdä tämä on näkyvyyden lisääminen. Takki omalla logolla lämmittää kylminä päivinä, sekä toimii kävelevänä mainostauluna, joka nostaa yrityksesi profiilia missä tahansa menetkin. Vannolla uskomme, että yksityiskohtaisen suunnittelun ja korkealaatuisen painatuksen avulla voimme auttaa yritystäsi saamaan ansaitsemaansa huomiota. Joka kerta, kun henkilökuntasi tai asiakkaasi pukee ylleen takin omalla logollasi, he levittävät sanaa yrityksestäsi ja vahvistavat brändiäsi.

Softshell takki - Kestävyys ja laatu kohtaavat

Kun yrityksesi kaipaa ulkoasua, joka yhdistää tyylikkyyden ja toiminnallisuuden, softshell takki on valinta, joka ei petä. Nämä takit ovat tunnettuja kestävyydestään, mukavuudestaan, sekä säänsuojastaan, tehden niistä ihanteellisen lisän yrityksesi asuihin riippumatta siitä missä tehtävässä tiimisi toimii. Suosittuja vaihtoehtoja Softshell takeista ovat Clique Milford Jacket, Craft Mountain Padded Jacket M sekä Clique Padded Hoody Softshell. Kaikki nämä mallit ovat erinomaisia esimerkkejä siitä, kuinka laatu, muotoilu ja toiminnallisuus voivat kohdata, tarjoten yrityksellesi parasta.

Talvitakki - Edusta kylmällä säällä

Kun lämpötilat laskevat ja talvi tekee tuloaan, on erittäin tärkeää varmistaa, että yrityksesi tiimi pysyy lämpimänä. Oikeanlaisella talvitakilla voit olla varma siitä, että työntekijäsi ovat suojattuina kylmältä samalla, kun he edustavat yritystäsi. Craft Isolate Jacket M, Dad Carlton Hill ja Craft ADV Explore Down Jacket W ovat vain muutamia suosituista vaihtoehdoista, jotka yhdistävät erinomaisen suojan kylmää vastaan, sekä muodikkaan ulkonäön. Valitsemalla laadukkaan talvitakin yrityksesi tiimille varmistat, että he voivat keskittyä työhönsä mukavasti ja tehokkaasti, vaikka pakkasta piisaisi.

Välikausitakki tiimisi tarpeisiin

Välikausitakki on ihanteellinen valinta, kun sääolosuhteet ovat vaihtelevia ja tarvitset ratkaisun, joka on sopivan kevyt, mutta tarjoaa samalla suojaa viileydeltä ja tuulelta. Yrityksen on tärkeää varmistaa, että työntekijät voivat kauden vaihtuessa toiseen, säilyttää ammattimaisen ja tyylikkään ilmeen. Cutterandbuck Twin Lakes Full Zip Ladie, Craft ADV Essence Wind Jacket M ja Craft Essence Light Wind Jacket M ovat huippusuosittuja valintoja, jotka edustavat yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla, pitäen tiimisi mukavasti suojattuna.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi