Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Softshell Takit

Laaja valikoima Softshell-takkeja aina edullisista perustakeista huippu softshell-takkeihin. Softshelliin voidaan tehdä brodeeraus ja osaan takeista voidaan tehdä myös painatus. Meiltä saat myös erikoisemmat ja yksilöllisemmät merkkaukset, joilla erotut muista mainostakeista eduksesi.

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Takit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Softshell Takit Merkkattuna Omalla Logolla

Softshell takit ovat mukavia päällä ja niistä löytyy vaihtoehtoja niin kesään, kuin talveen, sekä sille välille. Softshell-takki merkattuna omalla logolla on hyvä valitan liikelahjaksi, kun halutaan antaa tyylikäs takki, joka tulee käyttöön. Softshell takeista löytyy paljon vaihtoehtoja aina perusmalleista, teknisiin, vaativiakin olosuhteita hyvin kestäviin takkeihin. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme tarkemmin vaihtoehdoitamme ja etsimme teille parhaiten sopivan softshell takin.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi