Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Kevyttoppatakit

Kevyttoppatakit logolla painettuna ovat olleet viime vuosien suosituimpia yritystekstiilejä. Eikä ihme, sillä kevyttoopatakit ovat kevyitä, lämpimiä ja erittäin mukavia pitää päällä. Alta löydät valikoimamme, mistä löytyy niin keinokuituisia kuin untuvatäytteellä varustettuja vaihtoehtoja. Kevyttoppatakit voidaan merkata logopainatuksella tai brodeeraamalla logo esimeriksi takin rintaan. Autamme mielellämme sopivan merkkaustavan valinnassa.

 

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Takit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Kevyttoppatakit Omalla Logolla / Painatuksella

Suositut kevyttoppatakit omalla logolla / painatuksella ovat pidettyjä mainostekstiilejä etenkin henkilöstön keskuudessa. Kevyttoppatakki on keveydestä ja pakattavuudeestaan huolimatta lämmin ja sen lisäksi super mukava pitää päällä. Voimme merkata kaikki kevyttoppatakkimme joko logolla tai muulla haluamallanne painatuksella tai merkkauksella.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi