Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Fleecet

Fleecet sopivat hyvin jokaiseen vuoden aikaan. Syksystä kevääseen ne toimivat ulkona välikerroksena kuori- ja talvitakkien alla ja sisällä ne omat mukavan lämpöiset. Kesällä fleecet puolestaan ovat juuri sopiva päällysvaate viileinä kesäiltoina. Fleece painettuna omalla logolla tai painatuksella onkin siksi hyvä mainostekstiili vaihtoehto. Alta löydät laajan valikoimamme aina perusfleeceistä hienompiin teknisiin fleeceihin.

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Fleece Omalla Painatuksella

Fleece omalla painatuksella sopii hyvin henkilökunnan joululahjaksi, tai muuksi lahjaksi. Jos painatus tai brodeeraus on tehty tyylikkäästi ja hillitysti sopii fleece erinomaisesti myös asiakaslahjaksi. Autamme mielellämme löytämään teille parhaiten sopivan fleecen, sekä siihen sopivimmat merkkaustavat.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi