Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Kauluspaidat

Laaja valikoimamme sisältää erilaisia kauluspaitoja aina edullisista peruspaidoista arvokkaisiin ja korkealaatuisiin kauluspaitoihin. Kauluspaita voidaan yksilöid brodeeraamalla, tai painamalla yrityksen logo. Kauluspaita yrityksen logolla tukee yrityksesi kokonaisilmettä ja sopii erinomaisesti työpaidaksi myyjille, asiakaspalvelijoille, tai messupaidaksi.

 

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Kauluspaidat omalla painatuksella tai brodeerattuna

Kauluspaidat omalla painatuksella tai brodeerattuna edullisesti ja nopeasti. Yleisin tapa merkata kauluspaita on brodeeraus, jonka jälkeen toiseksi suosituin painotapa on silkkipaino. Suosittuja painopaikkoja ovat rinta, olkapää ja kaulus, mutta merkkauksen voi tehdä myös useisiin muihin paikkoihin. Autamme mielellämme sopivatn merkkaustavan ja -paikan valitsemisessa.

 

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi