Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Liivit

Erilaiset liivit omalla painatuksella, tai brodeerauksella.

Valikoimastamme löytyy niin softshell-liivejä, fleece-liivejä, kuin toppaliivejäkin.

Liiveihin paras tapa tehdä logomerkkaus on yleensä rintaan brodeeraamalla.

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Liivit - Yhtenäinen ilme yrityksellesi

Vannolta löydät liivit, jotka tarjoavat yrityksille mahdollisuuden tuoda esille omaa brändiään. Meidän laadukas painatustekniikkamme avaa ovet luovuudelle, mahdollistaen asiakkaiden suunnitella omat, ainutlaatuiset liivinsä. Olipa kyseessä yrityksen logo, iskulause tai yksilöllinen design, me takaamme, että jokainen liivi heijastaa yrityksesi identiteettiä ja arvoja. Tämän avulla luot myös yhtenäistä ilmettä työyhteisössäsi. Valitsemalla meidät, saat käyttöösi alan parhaat materiaalit, varmistaen, että jokainen liivi kestää aikaa ja käyttöä.

Liivi painatuksella - Tee visuaalinen vaikutus

Liivi painatuksella tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen tavan erottua joukosta. Me ymmärrämme, että jokainen yritys pyrkii luomaan omanlaista ilmettä ja tässä painatetut liivit ovat loistava vaihtoehto. Käyttämällä huippulaadukkaita liivejämme, kuten Clique Classic Softshell Vest, Maverick Vest tai Craft ADV Nordic Ski Club Vest M, voimme taata, että tuotteenne ovat kestäviä ja mukavia käyttää. Nämä suositut mallit tarjoavat loistavan pohjan omalle painatukselle, olipa kyseessä sitten minimalistinen logo tai näyttävämpi design. Painatusprosessissamme käytämme vain parhaita tekniikoita, varmistaen, että jokainen yksityiskohta tulee esille juuri niin kuin olet suunnitellut.

Toppaliivi - Luo ammattimainen ilme

Toppaliivi on erinomainen valinta yrityksille, jotka etsivät käytännöllistä, mutta muodikasta vaatekappaletta työntekijöilleen kylmemmille kuukausille. Tarjoamme laadukkaita ja monikäyttöisiä topattuja liivejä, jotka soveltuvat erinomaisesti työympäristöön ja vapaa-ajalle. Esimerkkejä suosituista malleistamme ovat Pallas naisten topattu liivi, Clique Weston ja Harvest Deer Ridge Vest. Jokainen näistä malleista on suunniteltu kestämään sään vaihteluita. Toppaliivi pitää saajansa lämpimänä ja se on myös erinomainen tapa ylläpitää yrityksen ammattimaista ilmettä. Valitsemalla topatun liivin meiltä, voit varmistaa, että yrityksesi henkilöstö näyttää yhtenäiseltä ja ammattimaiselta kaikissa tilaisuuksissa.

Kevyt liivi - Ihanteellinen valinta jokaiseen tilanteeseen

Kevyt liivi on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka haluavat tarjota työntekijöilleen monipuolisen ja miellyttävän vaihtoehdon lämpimämpiin olosuhteisiin. Vannon valikoimasta löydät useita huippulaadukkaita liivejä, jotka soveltuvat täydellisesti sekä sisä-, että ulkokäyttöön. Esimerkiksi Fairview miesten kevytuntuvaliivi, Graphix Zamora Lady ja Craft CORE Light Padded Vest M ovat suosittuja mallejamme. Kevyet liivit ovat erinomainen valinta, sillä ne tarjoavat lisälämpöä ilman liiallista paksuutta, joka tekee niistä ihanteelliset jokaiseen työpäivään.

Fleeceliivi - Lämmin ja laadukas

Fleeceliivit, kuten suositut Dad Melton Lady Vest ja Dad Geraldton, yhdistävät mukavuuden ja tyylikkyyden. Nämä liivit pitävät lämpimänä viileissä toimistoissa tai ulkotyössä. Fleeceliivi on suunniteltu säilyttämään muotonsa ja värinsä pesusta pesuun. Ne ovat myös erinomainen tapa vahvistaa yrityksesi brändiä, sillä niiden pehmeä pinta sopii mainiosti logon tai muun tunnuksen painatukseen. Fleeceliivit ovat investointi, joka näkyy ja tuntuu, sekä työntekijöidesi päällä, että yrityksesi imagon rakentumisessa.

Softshell-liivi - Monipuolinen valinta

Softshell-liivit, kuten Clique Basic Softshell Vest, Trial Vest Lady ja Clique Padded Softshell Vest, tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän kestävyyttä ja modernia designia. Nämä liivit ovat erittäin suosittuja yritysten keskuudessa, jotka haluavat yhdistää huolitellun ulkonäön käytännöllisiin ominaisuuksiin. Softshell-materiaalin ansiosta liivit ovat kevyitä, mutta samalla tarpeeksi suojaavia tuulta ja kevyttä sadetta vastaan. Ne soveltuvat täydellisesti aktiiviseen työhön, missä liikkuvuus on avainasemassa. Clique Basic Softshell Vest, Trial Vest Lady ja Clique Padded Softshell Vest erottuvat joukosta niiden tyylikkyyden ja korkealaatuisten materiaalien ansiosta.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi