Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Powerslide Vest Lady Meleerattu Harmaa
Powerslide Vest Lady Meleerattu Harmaa

PrinterRED

Powerslide Vest Lady

154911

Printerin kevyt naisten liivi joustavasta materiaalista. Täyspitkä vetoketju, pystykaulus ja tehosteväriset yksityiskohdat. Sivuilla vetoketjutaskut. Ympäristöystävällinen spindye-värjäys säästää vettä, kemikaaleja ja energiaa. Oeko-Tex-sertifioitu. Saatavilla harmaa, punainen, sininen ja musta. Brodeeraus tai painatus mahdollinen. Täydellinen valinta aktiiviseen liikkumiseen ja yritysilmeesi esilletuomiseen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Meleerattu harmaa

Powerslide Vest Lady Meleerattu Harmaa
Powerslide Vest Lady Punainen
Powerslide Vest Lady Sininen
Powerslide Vest Lady Tummansininen
Powerslide Vest Lady Musta

Määrä

kpl

420,00 €

Powerslide Vest Lady naisten liivi yrityksen logolla

Powerslide Vest Lady -liivi on monikäyttöinen ja tyylikäs valinta niin vapaa-aikaan kuin urheiluunkin. Kevyt ja joustava liivi sopii erinomaisesti ulkoiluun, lenkkeilyyn ja muuhun aktiiviseen liikkumiseen. Laadukas ja ympäristöystävällisesti valmistettu liivi on erinomainen valinta yritysten työvaatteeksi ja liikelahjaksi. Brodeerattuna tai painettuna yrityksen logolla liivi toimii näyttävänä mainoksena ja lahjatuotteena.

Powerslide Vest Lady hupparit lisäävät yrityksesi näkyvyyttä

Powerslide Vest Lady -liivi on kevyt ja joustava mainoslahja, joka sopii erinomaisesti aktiiviseen liikkumiseen. Täyspitkä vetoketju ja pystykaulus takaavat tyylikkään ilmeen, ja tehosteväriset vetoketjut tuovat raikkautta designiin. Sivuilla olevat vetoketjutaskut pitävät tärkeät tavarat turvassa. Ympäristöystävällinen valmistustapa ja Oeko-Tex-sertifiointi tekevät liivistä vastuullisen valinnan yrityksellesi.

Painatusvaihtoehdot naisten kevyisiin liiveihin - brodeeria ja printtejä

Powerslide Vest Lady -liivi on täydellinen mainos yrityksesi logolla ja iskulauseella. Tyylikäs liivi on saatavilla useissa väreissä, jotka sopivat brändiisi. Kevyt ja joustava materiaali tekee liivistä mukavan päällä, ja täyspitkä vetoketju sekä taskut lisäävät käytännöllisyyttä. Ympäristöystävällisesti valmistettu liivi sopii erinomaisesti yrityksesi tapahtumiin ja edustuskäyttöön.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi