Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Merinovillapipot

Merinovillapipo omalla logolla - Mainosta lämpimästi

Merinovillapipo omalla logolla on erinomainen valinta pitämään työntekijäsi, asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi lämpimänä kylminä kuukausina, jonka lisäksi se on myös tyylikäs ja käytännöllinen tapa markkinoida yritystäsi. Vannolla ymmärrämme, että jokainen yritys on uniikki ja siksi tarjoamme luovat mahdollisuudet oman merinovillapipon suunnittelemiseen. Voit valita eri värien ja mallien joukosta ja lisätä siihen oman yrityksesi logon. 

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Kotimainen merinovillapipo yrityksellesi - Arvot näkyviksi

Suomessa valmistettu kotimainen merinovillapipo on erinomainen valinta yrityksellesi monesta syystä. Ensinnäkin, valitsemalla kotimaisen tuotteen, tuet paikallista taloutta ja työllisyyttä. Lisäksi kotimainen merinovillapipo on valmistettu korkeimpien laatustandardien mukaan, joka takaa tuotteen kestävyyden ja mukavuuden. Kun yrityksesi valitsee kotimaisen merinovillapipon, se ei ainoastaan osoita arvostusta laadukkaille ja kestäville tuotteille, vaan myös sitoutumista vastuullisuuteen ja paikallisen yhteisön tukemiseen. Tämä voi olla voimakas viesti asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi siitä, millaisia arvoja yrityksesi edustaa.

 

Laadukas merinovillapipo - Sijoita kestävyyteen

Laadukas merinovillapipo on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Merinovilla on luonnollinen, hengittävä ja lämmin materiaali, joka pitää käyttäjänsä lämpimänä kylmällä säällä, mutta estää myös liiallisen hikoilun, sillä se siirtää kosteutta pois iholta. Laadukas merinovillapipo on suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa, joten se ei menetä muotoaan tai väriään, vaikka se olisi kovassakin käytössä. Lisäksi merinovilla on luonnostaan antibakteerinen materiaali, joka tarkoittaa, että se estää hajujen syntymistä. Yrityksille, jotka haluavat tarjota parasta mahdollista laatua, merinovillapipo on erinomainen valinta.

 

Paras merinovillapipo - Anna työntekijöille ja asiakkaillesi parasta

Valitsemalla parhaan mahdollisen merinovillapipon yrityksesi edustajille, lähetät viestin siitä, että arvostat laatua ja mukavuutta. Paras merinovillapipo on valmistettu hienoimmasta merinovillasta, joka on tunnettu sen pehmeydestä ja kyvystä säilyttää lämpö alhaisissa lämpötiloissa. Lisäksi, parhaan merinovillapipon valmistuksessa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, kuten saumojen sijoitteluun ja viimeistelyyn, jotta se istuu hyvin päähän eikä aiheuta ärsytystä. Valitsemalla parhaan mahdollisen merinovillapipon yrityksellesi, varmistat, että työntekijäsi tai asiakkaasi saavat tuotteen, joka on suunniteltu heidän mukavuuttaan ja hyvinvointiaan ajatellen.

 

Ohut merinovillapipo - Monikäyttöinen valinta

Ohut merinovillapipo on erinomainen valinta yrityksille, jotka etsivät monikäyttöistä päähinettä yrityslahjaksi. Ohuen merinovillapipon etu on sen keveys ja hengittävyys, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan myös aktiivisempaan ulkoiluun tai sisätiloissa käytettäväksi. Lisäksi, ohut merinovillapipo on joustava ja mukautuu hyvin käyttäjänsä pään muotoon, joka tekee siitä erittäin mukavan käytössä.

 

Merinovillapipo omalla painatuksella - Lahja, joka lämmittää ja mainostaa

Merinovillapipo omalla painatuksella on loistava tapa markkinoida yritystäsi. Voit valita pipon värin ja painatuksen, joka vastaa yrityksesi brändin värimaailmaa ja viestintää. Tämä ei ainoastaan lisää yrityksesi näkyvyyttä, vaan myös auttaa vahvistamaan yrityksesi identiteettiä ja arvoja. Merinovillapipo omalla painatuksella on myös erinomainen lahjaidea yrityksen työntekijöille, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Se on arvostettu lahja, joka tulee varmasti olemaan käytössä. 

 

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi