Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Lippikset

Lippis omalla logolla tai brodeerauksella on suosittu mainoslahja kesällä! Lippis logolla tuo näkyvyyttää yrityksellesi kunhan se on vain oikein suunniteltu ja toteutettu. Tärkeää lippiksen valinnassa on seurata sitä minkä tyyppiset lippikset ovat milloinkin muodissa, jotta lippiksen tuoma näkyvyys voidaan maksimoida.

Lippis brodeeraus voidaan tehdä tavallisena brodeerauksena, tai näyttävänä 3D brodeerauksena, jolloin brodeeraus nousee lippiksestä koholle. Brodeerauksen lisäksi lippikset on mahdollista kustomoida painatuksella tai kangasmerkeillä. 144 kpl:sta lähtien voimme myös toteuttaa täysin räätälöidyn lippiksen tehdastoimituksena.

Tarjoamme myös ilmaista vedospalvelua! Valitse malli ja lähetä meille logonne niin teemme teille vedoksen nähtäväksi. Vedospalvelu ei maksa mitään, eikä myöskään sido mihinkään. Haluamme vain tarjota teille päätöksenteon tueksi mahdollisuuden nähdä miltä lippis omalla logolla näyttää.

Katso myös snapback lippikset

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Omasta visiosta todellisuuteen - Lippis omalla logolla

Lippis omalla logolla on paljon enemmän kuin vain asuste. Se voi olla esimerkiksi ilmaisu yrityksesi brändistä. Lippis on tyylikäs, mukava ja samalla käytännöllinen valinta arkeen. Vannon laaja ja monipuolinen valikoima tarjoaa lukemattomat mahdollisuudet suunnitella unelmiesi lippis. Meillä on kymmeniä malleja, värejä ja kokoja, joista valita. Meidän avullamme voit muuttaa idean todellisuudeksi ja luoda oman, yksilöllisen lippiksesi omalla logolla. Lippiksemme ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät pitkään.

Laadukas lippis omalla logolla: Cutterandbuck Gamble Sands Cap ja Cutterandbuck Gamble Sands Cap Junior

Suunnittele oma lippis ja erottaudu joukosta

Suunnittele oma lippis ja tuo esiin joukkueesi, yrityksesi tai ryhmäsi yhteinen henki! Vannolla pääset räätälöimään lippiksen, joka vahvistaa teidän yhteistä ryhmähenkeänne. Suunnitteluprosessi on suoraviivainen ja helppo. Valitse haluamasi lippismalli, väri ja lisää oma logosi tai tekstisi. Meidän asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan sinua suunnittelussa ja varmistamaan, että lopputulos on juuri sitä mitä toivot.

Edulliset lippikset omalla painatuksella: Clique Classic CapDoyle-lippalakki, 5-paneelinen ja Hades 5-paneelilippis

Viimeistele ilmeesi - Lippis painatuksella

Lippis painatuksella on yhdistelmä tyyliä ja toiminnallisuutta. Vannossa ymmärrämme tämän täydellisesti ja siksi haluamme auttaa sinua viestimään ajatuksiasi ja ideoitasi tavalla, joka on sekä käytännöllinen, että visuaalisesti vaikuttava. Jokainen lippis painatuksella kertoo tarinan. Se voi olla tarina yrityksesi kasvusta ja menestyksestä, tai urheilujoukkueesi sitoutumisesta ja yhteishengestä. Jokainen painatus on yhtä ainutlaatuinen kuin sen takana oleva idea. Luodessasi lippiksen painatuksella Vannossa, saatat huomata, että sen vaikutus ulottuu paljon pidemmälle kuin vain fyysiseen tuotteeseen. Se on tapa viestiä, yhdistää ja jopa innostaa muita ympärilläsi.

 

Custom lippis - Sinun tarinasi, sinun tyylisi

Custom lippis on ainutlaatuinen tapa korostaa yksilöllisyyttä ja tyyliä. Vannon kustomoitavat lippikset antavat sinulle työkalut, joilla voit luoda jotain erityistä, joka heijastaa sinua tai ryhmääsi. Meillä Vannossa jokainen custom lippis on oma mestariteoksensa, jonka sinä olet suunnitellut. Riippumatta siitä, onko lippiksen tarkoitus palvella yrityksen mainosmateriaalina, fanituotteena tai erityisenä lahjana, varmistamme, että jokainen tuote valmistetaan huolella ja laadukkaasti.

 

Tyylikäs yksityiskohta - Lippis brodeeraus

Lippis brodeeraus on elegantti ja pysyvä tapa lisätä omanlaisensa viimeistely lippikseesi. Vannossa voimme toteuttaa brodeerauksen, joka lisää tyylikkään yksityiskohdan ja tekee lippiksestäsi todella erityisen. Brodeeraus on taito, jossa on kyse huomiosta yksityiskohtiin. Käytämme laadukkaita lankoja ja tarkkoja tekniikoita, jotta jokainen lippis brodeeraus on täydellisesti toteutettu. Lopputulos on kestävä ja antaa lippiksellesi syvyyttä ja tekstuuria, jota ei voi saavuttaa muilla painatusmenetelmillä.

 

Lippis omalla tekstillä - Kirjoita tarinasi

Lippis omalla tekstillä on ikoninen ja tehokas tapa välittää sanomaasi. Vannossa voimme tuoda ideasi eloon tyylikkäällä ja korkealaatuisella lippiksellä, joka on personoitu juuri sinun toiveidesi mukaan. Lippis omalla tekstilläsi on kuin kirjoittaisit oman tarinasi. Tekstisi voi olla leikkisä, vakava, inspiraation lähde tai jopa mysteeri. Se on sinun päätettävissäsi.

 

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi