Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Hupparit & Colleget

Meiltä saat hupparit ja colleget edullisesti omalla painatuksella. Paljon eri vaihtoehtoja, joista varmasti löytyy sopiva malli ja väri jokaiselle.

Huppareissa materiaalina on yleensä puuvilla, tai puuvilla/polyesteri sekoite, mutta myös täysin polyesterisia teknisiä huppareita löytyy. Valikoimasta löytyy myös ympäristöystävälliset eko-hupparit, jotka on yleensä valmistettu luomupuuvillasta. Huppari painatuksella on toimiva mainoslahja, sillä se tarjoaa käytännöllisyyttä ja näkyvyyttä samassa paketissa. Huppariin painatettu logo tai viesti kulkee saajan mukana paikasta toiseen, levittäen sanomaa laajasti.

Kauttamme on mahdollista merkata hupparit omalla painatuksella niin perinteisillä merkkaustavoilla kuten silkkipainolla ja brodeerauksella, mutta myös monilla uusilla näyttävillä merkkaustavoilla, kuten sublimaatiolla, joka on nyt kauttamme tehtävissä myös värikkäisiin huppareihin.

Etsitkö laadukasta hupparia omalla painatuksella? Silloin suosittelemme Cottover Vetoketjuhupparia

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Huppari omalla painatuksella - Astu esiin joukosta

Löydät meiltä hupparit omalla painatuksella, jotka ovat täydellinen tapa ilmaista itseäsi! Huppari omalla painatuksella ei ole pelkästään lämmin ja mukava vaatekappale, vaan se on myös mahdollisuus kertoa maailmalle jotain itsestäsi. Olipa valintasi sitten humoristinen lause, kuva tai yrityksen logo, annamme sinulle työkalut oman ainutlaatuisen hupparisi luomiseen. Kaikki hupparimme ovat korkealaatuisia ja ne ovat saatavilla monissa eri väreissä ja koossa. 

Suosituimmat hupparimme: Basic Hoody, Classic Hoody

Tee vaikutus - Huppari omalla kuvalla

Huppari omalla kuvalla on täydellinen valinta kaikille ryhmille, jotka haluavat ilmaista yhtenäisyyttään tai jakaa yhteisen viestin. Vannon avulla voit luoda sellaisen helposti ja vaivattomasti. Valitse huppari laajasta valikoimastamme ja lisää siihen haluamasi kuva. Ammattilaisemme huolehtivat lopusta ja varmistavat, että kuvasi painetaan huppariin korkealaatuisesti. Vanno tarjoaa ratkaisun suuremmillekin tilauksille, joten voit varustaa koko tiimisi yhtenäisillä ja korkealaatuisilla huppareilla.

Laatua arvostaville: Arora Vetoketjuhuppari, Premium Hoody

Tee brändistäsi näkyvä - Huppari omalla logolla

Huppari omalla logolla on tehokas tapa vahvistaa yrityksen, tiimin tai tapahtuman brändiä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Oli kyseessä sitten yrityksen henkilökunta, urheilujoukkue tai opiskelijajärjestö, huppari omalla logolla tekee vaikutuksen. Vannon asiantuntevien suunnittelijoiden ja painoteknikkojen avulla logosi näyttää upealta ja ammattimaiselta valitsemassasi hupparissa.

Suositut vetoketjuhupparit: Basic Full Zip Huppari, Classic Full Zip Huppari, Theron Vetoketjuhuppari

Viestisi kantajaksi - Hupparit painatuksella

Hupparit painatuksella antavat sinulle mahdollisuuden tehdä vaikutuksen ja näyttää maailmalle, mitä ajattelet ja mihin uskot. Olitpa sitten suunnittelemassa huppareita esimerkiksi yrityksesi tiimille, hupparit painatuksella antavat sinulle työkalut viestisi levittämiseen. Vannon huppareissa yhdistyvät korkea laatu, tyylikkäät mallit ja erinomainen painolaatu, jonka ansiosta hupparit painatuksella ovat luotettava valinta.

Ekohupparit: Cottover Huppari, Cottover Vetoketjuhuppari

Sanat puhuvat puolestaan - Huppari omalla tekstillä 

Huppari omalla tekstillä on hauska ja persoonallinen tapa ilmaista itseäsi. Olipa suosikkilauseesi, tai mottosi mitä tahansa, huppari omalla tekstillä antaa sinun jakaa sen maailman kanssa. Vannolla ymmärrämme, että jokainen sana ja yksityiskohta merkitsee. Siksi olemme sitoutuneet varmistamaan, että tekstisi painetaan huppariin tarkasti ja ammattimaisesti. Ei ole väliä kuinka suuri tilauksesi on, voimme taata, että jokainen huppari on painettu laadukkaasti ja täyttää odotuksesi.

Suositut naisten hupparit: Charon Naisten Huppari, Basic Full Zip Ladies

Pukeudu ideoidesi mukaan - Suunnittele huppari

Suunnittele huppari, joka kertoo tarinasi. Olitpa sitten taiteellinen sielu tai sinulla on selkeä viesti jaettavaksi, Vanno tarjoaa sinulle alustan ideoidesi toteuttamiseen. Suunnittele huppari, joka on enemmän kuin pelkkä vaatekappale. Se on taideteos, joka kantaa mukanaan merkitystäsi. Meidän yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen suunnittelutyökalumme antaa sinulle vapaat kädet hupparisi luomiseen, joten voit todella tuoda oman persoonallisuutesi esiin.

 

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi