Hupparit & Colleget

Meiltä saat hupparit ja colleget edullisesti omalla painatuksella. Paljon eri vaihtoehtoja, joista varmasti löytyy sopiva malli ja väri jokaiselle.

Huppareissa materiaalina on yleensä puuvilla, tai puuvilla/polyesteri sekoite, mutta myös täysin polyesterisia teknisiä huppareita löytyy. Valikoimista löytyy myös ympäristöystävälliset eko-hupparit, jotka on yleensä valmistettu luomupuuvillasta.

Kauttamme on mahdollista merkata hupparit omalla paiantuksella niinperinteisillä merkkaustavoilla kuten silkkipainolla ja brodeerauksella, mutta myös monilla uusilla näyttävillä merkkaustavoilla, kuten sublimaatiolla, joka on nyt kauttamme tehtävissä myös värikkäisiin huppareihin.

Etsitkö laadukasta hupparia omalla painatuksella? Silloin suosittelemme Cottover Vetoketjuhupparia

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Hupparit ja Collegepaidat Omalla Painatuksella

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia huppareita ja collegepaitoja omalla painatuksella. Kaikkiin huppareihin ja collegepaitoihin voidaan tehdä haluamanne painatus, brodeeraus tai muu merkkaus. Valikoimastamme löytyy kymmeniä eri värivaihtoehtoja, sekä kymmeniä eri malleja kuten perus collegepaitoja, huppareita, vetoketjullisia huppareita, tai ekologisesti tuotettuja huppareita. Laadukas huppari omalla painatuksella sopii hyvin liikelahjaksi ja jaettavaksi niin omalle henkilöstölle kuin myös asiakkaille. 

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi