Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Tekniset Hupparit

/

Pentathlon Junior Punainen
Pentathlon Junior Punainen

Printer

Pentathlon Junior

117724

Pentathlon Junior collegehuppari - laadukas ja pehmeä 100% polyesteria. Kontrastiväriset flatlock-saumat. Saatavilla punaisena, sinisenä ja mustana. Kestävä valinta yrityslahjaksi tai mainostuotteeksi, brodeerattavissa jopa 12 000 tikkiin asti. Täydellinen valinta nuorille ja aikuisille. Tilaa omalla logollasi!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Punainen

Pentathlon Junior Punainen
Pentathlon Junior Tummansininen
Pentathlon Junior Musta

Määrä

kpl

623,75 €

Pentathlon Junior lasten tekninen collegehuppari yrityksen mainoslahjaksi brodeerauksella

Pentathlon Junior -collegehuppari on monipuolinen valinta niin vapaa-aikaan kuin urheiluunkin. Tämä nuorten malli sopii erinomaisesti esimerkiksi koulujen, urheiluseurojen ja harrastusryhmien yhtenäiseksi asuksi. Laadukas collegehuppari on oiva mainoslahja, joka pitää saajaansa lämpimänä pitkään. Brodeerattuna tai painettuna huppari toimii tyylikkäänä mainoksena yrityksellesi.

Pentathlon Junior collegehupparit yrityksen mainoslahjaksi

Pentathlon Junior -collegehuppari on laadukas ja tyylikäs mainoslahja, joka sopii erinomaisesti yrityksesi näkyvyyden lisäämiseen. Pehmeä harjattu sisäpuoli ja kontrastiväriset flatlock-saumat takaavat mukavuuden ja kestävyyden. Brodeeraus jopa 12 000 tikkiin asti mahdollistaa näyttävän yritysilmeen. 100% polyesteriä oleva materiaali on helppohoitoista ja kestävää. Saatavilla punaisena, sinisenä ja mustana juniorikoossa.

Lasten collegehupparit brodeerauksella tai painatuksella

Pentathlon Junior -collegehuppari – täydellinen mainostuote yrityksesi logolla ja iskulauseella! Tyylikäs huppari, jonka värityksen voit sovittaa brändiisi sopivaksi. Laadukas brodeeraus tai painatus tekee hupparista ikimuistoisen lahjan tapahtumiin ja kampanjoihin. Klassinen malli, joka sopii niin nuorille kuin aikuisillekin. Tilaa omasi ja anna yrityksesi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi