Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Hupparit

/

Clique Premium Oc Hoody Tumman Sininen
Clique Premium Oc Hoody Tumman Sininen

Clique

Clique Premium OC Hoody

148410

Clique Premium OC Hoody - laadukas ja ekologinen huppari yrityksille. Valmistettu luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Tyylikkäät yksityiskohdat, kuten YKK-vetoketjulliset taskut ja flatlock-koristesaumat. Saatavilla useissa väreissä ja helppo brodeerata logollasi. Täydellinen valinta yrityslahjaksi tai henkilökunnan vaatetukseen. Tilaa omasi nyt ja anna yrityksesi erottua edukseen!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Tumman sininen

Clique Premium Oc Hoody Tumman Sininen
Clique Premium Oc Hoody Luonnonvalkoinen Meleerattu
Clique Premium Oc Hoody Meleerattu Harmaa
Clique Premium Oc Hoody Meleerattu Antrasiitti
Clique Premium Oc Hoody Musta

Määrä

kpl

590,00 €

Clique Premium OC Hoody hupparit omalla painatuksella

Clique Premium OC Hoody on tyylikäs ja laadukas huppari, joka sopii erinomaisesti yrityslahjaksi, henkilöstön työvaatteeksi tai vaikka fanituotteeksi. Hupparia voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin, ja se on täydellinen valinta viileisiin kesäiltoihin tai syksyn raikkaaseen ulkoiluun. Hupparin brodeeraus tai painatus tuo esiin yrityksen logon tai viestin tyylikkäästi ja näkyvästi.

Clique Premium OC hupparit vahvistavat brändiäsi laadukkaasti

Clique Premium OC Hoody - laadukas luomupuuvilla-polyesterihuppari yrityksesi mainoslahjaksi. Kestävä materiaali, tyylikäs design ja käytännölliset yksityiskohdat, kuten YKK-vetoketjulliset taskut ja kuulokeratkaisu. Saatavilla useissa väreissä, helppo pestä ja silittää. Brodeerattuna tai painettuna logollasi tämä huppari toimii täydellisenä mainoslahjana, joka kestää käyttöä pitkään ja pitää yrityksesi näkyvillä.

Hupparit brodeerauksella tai painatuksella monissa väreissä

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi Clique Premium OC Hoodyn avulla. Painata logosi ja iskulauseesi huppariin laadukkaasti ja näyttävästi. Valitse brodeeraus tai painatus, joka sopii yrityksesi väreihin. Premium-huppari on täydellinen valinta tapahtumiin ja lahjaksi. Valmistettu luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä - laadukas ja vastuullinen valinta. Tilaa omasi nyt!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi