Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Vetoketjulliset

/

Clique Classic Hoody Full Zip Punainen
Clique Classic Hoody Full Zip Punainen

Clique

Clique Classic Hoody Full Zip

148661

Laadukas Clique Classic Hoody Full Zip -hupparitakki vetoketjulla. Saatavilla useissa väreissä, brodeeraus- ja painatusmahdollisuus. Mukavaa puuvilla-polyesterisekoitetta, joustinneulehihat ja -helma. Kaksi sivu- ja sisätaskua, kuulokejohdolle aukko. Täydellinen mainos- tai yrityslahja, joka pitää sinut lämpimänä ja tyylikkäänä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Punainen

Clique Classic Hoody Full Zip Punainen
Clique Classic Hoody Full Zip Keskisininen
Clique Classic Hoody Full Zip Meleerattu Sininen
Clique Classic Hoody Full Zip Tummansininen
Clique Classic Hoody Full Zip Meleerattu Vihreä
Clique Classic Hoody Full Zip Meleerattu Harmaa
Clique Classic Hoody Full Zip Meleerattu Antrasiitti
Clique Classic Hoody Full Zip Musta

Määrä

kpl

590,00 €

Clique Classic Hoody Full Zip vetoketjullinen huppari yrityksen logolla

Clique Classic Hoody Full Zip -huppari on monikäyttöinen ja tyylikäs vaate, joka sopii erinomaisesti yrityslahjaksi, työvaatteeksi tai vapaa-ajan käyttöön. Hupparitakki on ihanteellinen valinta ulkoiluun, urheiluun ja rentoon pukeutumiseen. Laadukas vetoketjullinen huppari pitää sinut lämpimänä ja mukavana ympäri vuoden. Clique Classic Hoody Full Zip on saatavilla useissa väreissä, joten se sopii monenlaisiin tarkoituksiin ja tilanteisiin.

Clique hupparit mainoslahjana – lisää näkyvyyttä yrityksellesi

Clique Classic Hoody Full Zip on laadukas vetoketjullinen huppari, joka sopii erinomaisesti yrityslahjaksi. Pehmeä puuvilla-polyesterisekoite takaa mukavuuden ja kestävyyden. Brodeeraus- ja painatusmahdollisuudet tarjoavat näkyvyyttä yrityksellesi. Monipuoliset taskut, kiristysnyörillinen huppu ja kuulokejohdolle tarkoitettu aukko tekevät hupparista käytännöllisen. Useista värivaihtoehdoista löydät varmasti yrityksesi ilmeeseen sopivan.

Vetoketjullisen hupparin brodeeraus- ja painatusmahdollisuudet monissa väreissä

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi Clique Classic Hoody Full Zip -hupparitakilla. Painata logosi ja iskulauseesi huppariin haluamassasi koossa ja värissä. Valitse useista värivaihtoehdoista yrityksesi ilmeeseen sopiva sävy. Laadukas huppari sopii erinomaisesti työvaatteeksi, promootiotuotteeksi tai vaikka henkilöstön virkistyspäivään. Tilaa omalla painatuksella varustetut hupparit ja vahvista yrityksesi näkyvyyttä.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi