Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Colleget

/

Clique Basic Roundneck Junior Valkoinen
Clique Basic Roundneck Junior Valkoinen

Clique

Clique Basic Roundneck Junior

148490

Clique Basic Roundneck Junior -collegepaita lapsille. Pehmeä ja kestävä materiaali, joustava kaulus ja hihansuut. Seitsemän värivaihtoehtoa, koot 90-160. Brodeeraus tai painatus mahdollinen. Täydellinen mainos- tai yrityslahja, joka sopii kovaan käyttöön ja kestää lukuisia pesuja.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Clique Basic Roundneck Junior Valkoinen
Clique Basic Roundneck Junior Punainen
Clique Basic Roundneck Junior Keskisininen
Clique Basic Roundneck Junior Tumman Sininen
Clique Basic Roundneck Junior Omenanvihreä
Clique Basic Roundneck Junior Meleerattu Harmaa
Clique Basic Roundneck Junior Musta

Määrä

kpl

397,50 €

Clique Basic Roundneck Junior lasten collegepaita yrityksen mainoslahjaksi

Lasten collegepaita on monikäyttöinen vaate, joka sopii niin kouluun, harrastuksiin kuin vapaa-aikaankin. Paita on miellyttävä päällä ja kestää hyvin kulutusta, joten se on erinomainen valinta aktiivisille lapsille. Collegepaita on suosittu mainoslahja esimerkiksi urheiluseuroille, kouluille ja päiväkodeille. Brodeerattuna tai painettuna paita toimii myös tyylikkäänä ja laadukkaana liikelahjana.

Clique Basic Roundneck Junior colleget lisäävät yrityksen näkyvyyttä

Clique Basic Roundneck Junior -collegepaita on laadukas ja kestävä valinta yrityksesi mainoslahjaksi. Pehmeä 65% polyesterin ja 35% puuvillan sekoite kestää lukemattomia pesuja, ja joustava resori kauluksessa ja hihansuissa takaa mukavan istuvuuden. Saatavilla useissa väreissä ja lasten ko'oissa 90-160. Brodeeraa tai painata yrityksesi logo näkyvästi esille tähän tyylikkääseen ja käytännölliseen lahjaan.

Lasten collegepaita brodeerauksella tai painatuksella monissa väreissä

Clique Basic Roundneck Junior -collegepaidat ovat täydellinen tapa tuoda yrityksesi brändi esiin lasten tapahtumissa. Painata logosi ja iskulauseesi paitaan yrityksen väreissä, ja luo mieleenpainuva vaikutelma. Kestävä materiaali ja joustava resori takaavat mukavuuden ja pitkäikäisyyden. Saatavilla useissa väreissä ja koissa. Tilaa nyt ja tee lapsista yrityksesi pieniä suurlähettiläitä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi