Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Colleget

Collegepaita omalla painatuksella on perinteinen mainostekstiili, jota on tehty varmaan niin kauan kuin mainosteksteelejä on ollut voimassa. Collegepaita painatuksella on myös yleensä haluttu, mutta painatuksen suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa käyttää hieman aikaa, jotta saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos. Alta löydät valikoimamme collegepaitoja. Valikoimasta löytyy niin tavallisia puuvillaisia collegepaitoja, kuin myös teknisiä vaihtoehtoja ja myös ekologisia collegepaitoja.

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Yksilöllisyys on muotia - College omalla painatuksella

Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukkaita collegeja omalla painatuksella, jotka tuovat persoonallisuuden ja tyylin etualalle. College omalla painatuksella on erinomainen valinta, kun haluat luoda yhteisöllisyyttä, yhteenkuuluvuutta tai erottautua massasta. Tämä ei koske pelkästään yrityksiä, vaan myös ystäväpiirejä, kerhoja, urheilujoukkueita tai suuria perheitä. Meillä on suuri määrä eri malleja, värejä ja painatusvaihtoehtoja, joten voit suunnitella ja luoda juuri sellaisen collegen kuin haluat. Hyödynnä siis luovuuttasi ja tee vaikutus collegeilla omalla painatuksella!

Suosituimmat Colleget: Basic Collegepaita, Surrey College

Luo oma sanomasi - College paita omalla tekstillä

College paita omalla tekstillä antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä vaikutus ja ilmaista itseäsi. Se on kuin kävelevä juliste, joka kertoo maailmalle, kuka olet ja mistä välität. Kun valitset college paidan omalla tekstillä, saat työkalun jolla voit ilmaista itseäsi tavalla, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin sinä itse olet. Haluatko jakaa tärkeän viestin, tukea suosikkiurheilujoukkuettasi tai vain näyttää maailmalle oman huumorintajusi? Minkä tahansa viestin haluatkaan välittää, voit luottaa siihen, että autamme sinua tuomaan sen esiin ammattimaisesti ja tyylillä. Tekstin laatu on meille yhtä tärkeää kuin itse paidan laatu. Käytämme huippuluokan painatusmenetelmiä, jotka varmistavat, että tekstisi on selkeä.

Eko Collegepaidat: Iqoniq Zion, Iqoniq Denali

Kuvasta taideteokseksi - College omalla kuvalla

College omalla kuvalla tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda henkilökohtaisen ja mieleenpainuvan vaatteen. Kuvan voima on suuri, se voi herättää tunteita, luoda yhteyksiä tai jopa kertoa tarinan. Voit hyödyntää tämän voiman ja luoda college paidan, joka kuvastaa juuri sinua tai ryhmääsi. Ehkä haluat painattaa suosikkitaiteilijasi, ikimuistoisen hetken, lemmikkieläimesi tai perhekuvan? Valinta on sinun. Me varmistamme, että kuvasi tulee esille terävästi ja laadukkaasti.

Katso tekniset colleget: Craft Leisure Crewneck, Craft Leisure Crewneck W

Tunne ero - Laadukas college materiaali

College materiaali on valittu erityisesti sen laadun ja kestävyyden vuoksi. Hyvän college paidan tulee olla mukava, kestävä ja hengittävä. Siksi olemme valinneet vain parhaat materiaalit collegemme valmistukseen. Tämä takaa, että collegemme kestävät sekä aikaa että käyttöä, pysyen samalla miellyttävän tuntuisina päällä. Kun valitset Vannon, saat college paidan, joka ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös tuntuu hyvältä ja kestää käytössä.

Paras hintalaatusuhde: Zenon, Zenon Naisten Svetari

Ajattoman tyylikäs - Valkoinen collegepaita

Meidän jokainen valkoinen collegepaita on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka on valittu huolella niiden kestävyyden ja mukavuuden vuoksi. Paita tuntuu pehmeältä ihoa vasten, hengittää hyvin ja kestää pesusta toiseen säilyttäen alkuperäisen värinsä ja muotonsa. Nämä paidat eivät ole ainoastaan mukavia ja tyylikkäitä, vaan myös käytännöllisiä ja pitkäikäisiä. Valkoinen collegepaita tarjoaa täydellisen pohjan omalle luovuudellesi. Se on kuin valkoinen kangas, johon voit toteuttaa omat ideasi, olipa kyseessä sitten painatuksen lisääminen, kangasmerkkien kiinnittäminen tai yksinkertaisesti valkoisen paidan yhdistäminen lempifarkkuihisi. Se on myös täydellinen valinta, kun haluat luoda selkeän ja ammattimaisen ilmeen esimerkiksi työ- tai kouluympäristössä.

 

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi