Colleget

Collegepaita omalla painatuksella on perinteine mainostekstiili, jota on tehty varmaan niin kauan kuin mainosteksteelejä on ollut voimassa. Collegepaita painatuksella on myös yleensä haluttu, mutta painatuksen suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa käyttää hieman aikaa, jotta saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos. Alta löydät valikoimamme collegepaitoja. Valikoimasta löytyy niin tavallisia puuvillaisia collegepaitoja, kuin myös teknisiä vaihtoehtoja ja myös ekologisia collegepaitoja.

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Colleget

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Miten College Paita Omalla Logolla tai Painatuksella kannattaa toteuttaa?

Collegepaita voidaan merkata logo tai muu painatus monella tavalla. Tavallisin tapa on tehdä merkkaus perinteisellä painotavalla, joita ovat silkkipaino ja brodeeraus. Silkkipainatuksella ei painon koolla ole väliä, joten jos halutaan esimerkiksi iso painatus collegepaidan eteen tai taakse, kannattaa valita silkkipainatus. Silkkipainatuksesta on nykyään myös saatavilla ekologinen vaihtoehto, jossa painatus toteutetaan vesiväreillä. Silkkipainatuksen lisäksi toinen perinteinen painotapa on brodeeraus. Brodeerauksessa lankaa tikataan paitaan. Tämä kestää kauemmin ja on kalliimpi merkkaustapa, mutta lopputuloksesta tulee yleensä tyylikkäämpi ja arvokkaammaan näköinen. Suosittu paikka brodeeraukselle on vasen rinta, mutta brodeeraus voidaan tehdä myös muualle. Brodeerauksessa kannattaa ottaa huomioon, että isojen brodeerauksien tekeminen on kallista.

Perinteisten painotapojen rinnalle on tullut uusia tapoja joilla voidaan toteuttaa collegepaita omalla painatuksella. Yksi tälläinen merkkaustapa on sublimaatiopainatus, joka tehdään polyesterista valmistetuille paidoille. Sublimaatiosta jalostetulla infusion-menetelmällä voidaan puolestaan tehdä moniväripainatuksia myös polyesteri/puuvilla-sekoitteille. Sublimaatio ja infusion menetelmien hyvä puoli on että niillä voidaan kustannustehokkaasti toteutettua moniväripainatuksia, sillä sublimaatiopainatuksessa ei painovärien määrällä ole väliä. Myös liukuväripainatukset onnistuvat. 

Jos sinulla heräsi kysyttävää tai tiedät jo millaisen collegepaidan omalla painatuksella haluat toteuttaa, niin ota yhteyttä, tai pyydä tarjous suoraan tuoteisivulta.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi