Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Colleget

/

Cottover Collegepaita Kid Pinkki
Cottover Collegepaita Kid Pinkki

Cottover

Cottover Collegepaita Kid

115095

Cottover Collegepaita Kid - ekologinen ja eettinen valinta lapsille. Pehmeä, mukava collegekangas luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Saatavilla useissa väreissä. Sertifioitu Joutsenmerkillä, GOTS:lla ja Öko-Texillä. Brodeeraus tai painatus mahdollista. Täydellinen mainos- tai yrityslahja, joka viestii vastuullisuudesta ja laadusta.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Pinkki

Cottover Collegepaita Kid Pinkki
Cottover Collegepaita Kid Cerise
Cottover Collegepaita Kid Punainen
Cottover Collegepaita Kid Vihreä
Cottover Collegepaita Kid
Cottover Collegepaita Kid Tummansininen
Cottover Collegepaita Kid Antrasiitti
Cottover Collegepaita Kid Musta

Määrä

kpl

420,00 €

Cottover Collegepaita Kid yrityksen omalla logolla

Cottover Collegepaita Kid on monikäyttöinen vaate lapsille niin kouluun, harrastuksiin kuin vapaa-aikaankin. Tämä laadukas ja kestävä collegepaita sopii erinomaisesti myös yritysten, yhdistysten ja tapahtumien mainoslahjapaidaksi. Pehmeä materiaali ja leikkaus takaavat mukavan käyttömukavuuden. Valittavana useita värivaihtoehtoja ja painatusmenetelmiä yksilöllisen ilmeen luomiseksi.

Cottover Collegepaita Kid mainoslahjana lisää yrityksesi näkyvyyttä

Cottover Collegepaita Kid - laadukas ja ekologinen mainoslahja, joka viestii yrityksesi vastuullisuudesta. 80% Reilun kaupan luomupuuvillaa ja 20% kierrätettyä polyesteriä. Pehmeä harjattu sisäpuoli ja siistit saumuritikkaukset. Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex-merkitty. Brodeerattuna tai painettuna logollasi täydellinen valinta yrityksesi näkyvyyden lisäämiseen.

Lasten collegepaidan painatus brodeerauksella tai painatuksella

Tuo yrityksesi brändi esiin laadukkaalla Cottover-collegepaidalla! Painata logosi tai iskulauseesi ekologiselle paidalle, joka on valmistettu Reilun kaupan luomupuuvillasta. Valitse väritys yrityksesi ilmeen mukaan ja hyödynnä paita tapahtumissa tai työvaatteena. Vastuullisuus ja kestävä kehitys näkyvät laadussa - Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex-sertifioidut Cottover-paidat viestivät arvoistasi.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi