Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Marathon Junior Punainen
Marathon Junior Punainen

Printer

Marathon Junior

117721

Marathon Junior -collegepaita lapsille: pehmeä, klassinen malli kontrastivärisillä saumoilla. 100% polyesteria, 230 g/m². Brodeeraus tai painatus. Värit: punainen, sininen, musta. Saatavana myös aikuisten kokona. Täydellinen mainos- tai yrityslahja, joka pitää saajaansa lämpimänä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Punainen

Marathon Junior Punainen
Marathon Junior Tummansininen
Marathon Junior Musta

Määrä

kpl

498,75 €

Marathon Junior collegepaita yrityksen mainoslahjaksi brodeerauksella

Lasten collegepaita sopii erinomaisesti urheiluseurojen, koulujen ja harrastusryhmien yhtenäiseksi asuksi. Brodeerattuna tai painettuna seuran logolla paita toimii myös fanituotteena ja kannustusasuna. Pehmeä materiaali tekee paidasta mukavan päällä, ja se sopii niin liikkumiseen kuin vapaa-aikaankin. Klassinen malli ja monipuoliset värivaihtoehdot takaavat, että jokaiselle löytyy mieluisa vaihtoehto.

Marathon Junior colleget yrityksesi näkyvyyden lisäämiseen

Marathon Junior -collegepaita on laadukas mainoslahja, joka sopii erinomaisesti yrityksesi näkyvyyden parantamiseen. 100% polyesteriä oleva materiaali on kestävää ja mukavaa päällä, ja 230 g/m² paksuus pitää käyttäjän lämpimänä. Brodeeraus jopa 12 000 tikillä mahdollistaa näyttävän ja yksityiskohtaisen logon. Saatavilla punainen, sininen ja musta värivaihtoehto.

Lasten collegepaidan brodeeraus- ja painatusmahdollisuudet

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi Marathon Junior -collegepaidalla! Painata logosi tai iskulauseesi kontrastisävyisillä brodeerauksilla, jotka sopivat saumattomasti yhteen paitasi värin kanssa. Laadukas ja pehmeä materiaali tekee paidasta mukavan päällä, ja se sopii erinomaisesti niin arkeen kuin tapahtumiinkin. Tilaa omalla painatuksella varustetut colleget ja anna yrityksesi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi