Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Vetoketjulliset

/

Clique Basic Hoody Full Zip Valkoinen
Clique Basic Hoody Full Zip Valkoinen

Clique

Clique Basic Hoody Full zip

148590

Laadukas Clique Basic Hoody -hupparitakki vetoketjulla. Antistaattinen vetoketju, taskut puhelimelle ja kuulokejohdolle. Resori helmassa ja hihansuissa. Saatavilla useissa väreissä. Materiaali 65% polyesteria ja 35% puuvillaa. Helppo brodeerata tai painattaa logolla. Täydellinen valinta yrityslahjaksi tai henkilökunnan työvaatteeksi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Clique Basic Hoody Full Zip Valkoinen
Clique Basic Hoody Full Zip Punainen
Clique Basic Hoody Full Zip Keskisininen
Clique Basic Hoody Full Zip
Clique Basic Hoody Full Zip Tummansininen
Clique Basic Hoody Full Zip Omenanvihreä
Clique Basic Hoody Full Zip Meleerattu Harmaa
Clique Basic Hoody Full Zip Meleerattu Antrasiitti
Clique Basic Hoody Full Zip Musta

Määrä

kpl

697,50 €

Clique Basic Hoody Full zip vetoketjullinen huppari yrityksen mainoslahjaksi

Clique Basic Hoody Full zip -hupparitakki on monikäyttöinen valinta niin vapaa-aikaan, urheiluun kuin työpaikalle. Vetoketjullinen huppari soveltuu erinomaisesti yritysten, seurojen ja tapahtumien mainoslahjiksi tai henkilökunnan työvaatteiksi. Laadukas hupparitakki pitää sinut lämpimänä ja mukavana ympäri vuoden. Brodeeraa tai painata yrityksesi logo näkyvästi esille ja vahvista brändiäsi tyylikkäästi.

Clique Basic Hupparit - Yrityksesi näkyvyys nousuun laadukkailla mainosvaatteilla

Clique Basic Hoody Full zip -huppari on laadukas ja monikäyttöinen mainos- ja yrityslahja. 65/35 polyesteri-puuvillasekoite takaa mukavuuden ja kestävyyden. Antistaattinen vetoketju, taskun kuminauhapidike ja kuulokejohdolle tarkoitettu aukko tekevät hupparista käytännöllisen. Useissa väreissä saatavilla oleva huppari on helppo brändätä yrityksen ilmeen mukaiseksi brodeerauksella tai painatuksella. Laadukas huppari toimii pitkäikäisenä mainoksena yrityksellesi.

Vetoketjullisten huppareiden monipuoliset painatusmahdollisuudet yrityksille

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäällä Clique Basic Hoody -hupparitakilla! Painata logosi tai iskulauseesi antistaattisella vetoketjulla varustettuun takkiin, joka on saatavilla useissa väreissä. Taskun kuminauhapidike pitää kännykkäsi turvassa. Laadukas materiaali takaa mukavuuden ja kestävyyden. Täydellinen valinta yrityksen tapahtumiin tai henkilöstölle. Tilaa omasi nyt ja anna brändisi loistaa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi