Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Hupparit

/

Cottover Huppari Valkoinen
Cottover Huppari Valkoinen

Cottover

Cottover Huppari

114933

Laadukas Cottover-huppari ekologisesta puuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Pehmeä sisäpuoli, hupussa kaksinkertainen kangas. Etutasku ja ribbiresori hihansuissa ja helmassa. Saatavilla useissa väreissä. Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex-merkitty. Valmistettu kestävää kehitystä ajatellen. Sopii mainiosti yrityslahjaksi tai mainoskäyttöön brodeerattuna tai painettuna.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Cottover Huppari Valkoinen
Cottover Huppari Luonnonvalkoinen
Cottover Huppari Keltainen
Cottover Huppari Oranssi
Cottover Huppari Pinkki
Cottover Huppari Cerise
Cottover Huppari Punainen
Cottover Huppari Vihreä
Cottover Huppari
Cottover Huppari Royal
Cottover Huppari Tummansininen
Cottover Huppari Violetti
Cottover Huppari Antrasiitti
Cottover Huppari Musta

Määrä

kpl

590,00 €

Cottover hupparit yrityksen logolla - ekologiset ja laadukkaat mainoslahjaksi

Cottover-huppari on monikäyttöinen ja tyylikäs valinta niin vapaa-ajalle kuin työpaikalle. Laadukas huppari sopii erinomaisesti yrityslahjaksi, henkilökunnan vaatetukseen tai vaikka urheiluseuran yhtenäiseksi asuksi. Kestävän kehityksen mukaisesti valmistettu Cottover-huppari on vastuullinen valinta, joka miellyttää sekä käyttäjää että ympäristöä. Brodeeraa tai painata huppariin yrityksesi logo ja anna laadukas lahja, joka ilahduttaa saajaa pitkään.

Cottover-hupparit – laadukkaat mainoslahjat yrityksen näkyvyyden parantamiseen

Cottover huppari on laadukas ja ekologinen valinta yrityslahjaksi. Hupparin materiaali on 80% Reilun kaupan luomupuuvillaa ja 20% kierrätettyä polyesteriä, jotka täyttävät tiukat ympäristö- ja laatuvaatimukset. Huppari on saatavilla useissa väreissä ja siihen voidaan lisätä yrityksen logo brodeeraamalla tai painamalla. Kestävä ja tyylikäs huppari viestii yrityksen vastuullisuudesta ja laadusta.

Huppareihin saatavilla monipuoliset painatusmahdollisuudet

Tuo yrityksesi brändi esiin laadukkaalla Cottover-hupparilla! Painata logosi tai iskulauseesi huppariin ja valitse väri, joka sopii yrityksesi ilmeeseen. Valmistettu ekologisesti ja eettisesti kestävän kehityksen periaattein. Täydellinen valinta tapahtumiin tai liikelahjaksi - laadukas huppari viestii yrityksesi arvoista ja toimii pitkäikäisenä mainoksena. Tilaa omasi nyt ja anna brändisi näkyä tyylikkäästi!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi