Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Collegetakit

/

Clique Basic Cardigan Junior Valkoinen
Clique Basic Cardigan Junior Valkoinen

Clique

Clique Basic Cardigan Junior

148516

Clique Basic Cardigan Junior on laadukas lasten vetoketjullinen collegepusero, joka sopii erinomaisesti yrityslahjaksi. Antistaattinen vetoketju, resori helmassa ja hihansuissa sekä taskun sisäpuolella oleva aukko kuulokejohtoa varten tekevät puseron käytöstä miellyttävää. Saatavilla useissa väreissä ja koissa 90/100-150/160. Materiaali 65% polyesteria ja 35% puuvillaa. Brodeeraus ja painatus mahdollisia.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Clique Basic Cardigan Junior Valkoinen
Clique Basic Cardigan Junior Punainen
Clique Basic Cardigan Junior Keskisininen
Clique Basic Cardigan Junior Tummansininen
Clique Basic Cardigan Junior Meleerattu Harmaa
Clique Basic Cardigan Junior Musta

Määrä

kpl

522,50 €

Clique Basic Cardigan Junior lasten vetoketjullinen collegepusero yrityksen mainoslahjaksi

Clique Basic Cardigan Junior -collegepusero on monikäyttöinen vaate lapsille. Sitä voi käyttää koulussa, päiväkodissa, harrastuksissa ja vapaa-ajalla. Vetoketjullinen malli on helppo pukea päälle. Taskussa on aukko kuulokejohdolle, joten pusero sopii hyvin musiikin kuunteluun. Lasten collegepuserot ovat suosittuja mainoslahjatuotteita, joita voidaan painattaa tai brodeerata yrityksen logolla. Ne sopivat hyvin jaettavaksi tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Clique Cardigan lasten collegepusero yrityksen näkyvyyden lisääjänä

Clique Basic Cardigan Junior on laadukas ja monikäyttöinen lasten collegepusero, joka soveltuu erinomaisesti yritysten mainoslahjaksi. Antistaattinen vetoketju ja taskun sisäpuolen aukko kuulokejohdolle takaavat käyttömukavuuden. Kestävä polyesterin ja puuvillan sekoitemateriaali sekä useat kokovalinnat tekevät paidasta pitkäikäisen ja yritysilmeeseen sopivan lahjan. Brodeeraus jopa 12 000 tikillä mahdollistaa näyttävän logon tai viestin.

Lasten collegetakkeihin brodeeraus ja painatus 6 värissä

Personoi lasten Clique Basic Cardigan -collegepusero yrityksesi logolla ja iskulauseella. Valitse väri brändi-ilmettäsi mukaillen ja teetä tyylikäs brodeeraus. Täydellinen mainoslahja tapahtumiin, joissa haluat tuoda esiin yrityksesi arvoja. Laadukas materiaali takaa pitkäikäisen tuotteen. Tilaa omasi ja anna yrityksesi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi