Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Collegetakit

/

Clique Basic Cardigan Valkoinen
Clique Basic Cardigan Valkoinen

Clique

Clique Basic Cardigan

148614

Clique Basic Cardigan - laadukas ja tyylikäs collegepusero brodeerauksella tai painatuksella. Saatavilla useissa väreissä, antistaattinen vetoketju, taskut ja kuulokeaukko. Kestävä materiaali: 65% polyesteriä, 35% puuvillaa. Täydellinen mainos- tai yrityslahja, joka sopii moneen tilanteeseen. Tilaa omalla logollasi tai viestilläsi varustettuna ja vahvista yrityksesi brändiä laadukkaasti.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Clique Basic Cardigan Valkoinen
Clique Basic Cardigan Huomiokeltainen
Clique Basic Cardigan Huomio-oranssi
Clique Basic Cardigan Punainen
Clique Basic Cardigan Keskisininen
Clique Basic Cardigan Tummansininen
Clique Basic Cardigan Meleerattu Harmaa
Clique Basic Cardigan Meleerattu Antrasiitti
Clique Basic Cardigan Musta

Määrä

kpl

697,50 €

Clique Basic Cardigan collegepusero yrityksen mainoslahjaksi

Clique Basic Cardigan -collegepusero on monikäyttöinen ja tyylikäs valinta työpaikalle, vapaa-aikaan ja mainoslahjaksi. Antistaattinen vetoketju ja taskut tekevät paidasta käytännöllisen. Brodeeraa tai painata yrityksesi logo näkyvästi esille. Saatavilla useissa väreissä, joten löydät varmasti yrityksellesi tai tapahtumaan sopivan. Laadukas materiaali takaa mukavan käyttökokemuksen. Erinomainen valinta edustus- ja henkilöstövaatteeksi.

Clique Basic Cardigan collegetakki vahvistaa yrityskuvaa laadukkaasti

Clique Basic Cardigan -collegepusero on laadukas ja monikäyttöinen mainos- ja yrityslahja. Antistaattinen vetoketju, resori helmassa ja hihansuissa sekä kauluksen kiinnityslenkki takaavat tyylikkään ilmeen. Taskun sisäpuolen aukko kuulokejohdolle lisää käytännöllisyyttä. Kestävä polyesterin ja puuvillan sekoitemateriaali sekä useat värivaihtoehdot tekevät paidasta erinomaisen valinnan yrityksesi näkyvyyden lisäämiseen brodeerauksen tai painatuksen avulla.

Collegetakin brodeeraus ja painatus monissa väreissä

Clique Basic Cardigan -collegepusero on täydellinen valinta yrityksesi näkyvyyden parantamiseen. Brändää se omalla logollasi ja iskulauseellasi, ja valitse väritys yrityksesi ilmeen mukaisesti. Laadukas ja monikäyttöinen collegepusero sopii erinomaisesti työvaatteeksi, promootiotuotteeksi tai vaikka henkilökunnan yhtenäiseksi asuksi tapahtumiin. Tilaa omasi nyt ja anna yrityksesi näkyä tyylikkäästi!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi