Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Collegetakit

/

Clique Classic Cardigan Valkoinen
Clique Classic Cardigan Valkoinen

Clique

Clique Classic Cardigan

148683

Clique Classic Cardigan - laadukas ja monikäyttöinen collegetakki yrityksesi logolla. Vetoketjulliset sivutaskut ja kätevä puhelintasku. Saatavilla useissa väreissä. Brodeeraus tai painatus mahdollinen. Materiaali mukavaa puuvillasekoitetta. Tilaa omalla logopainatuksella ja anna laadukas liikelahja asiakkaillesi tai henkilökunnallesi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Clique Classic Cardigan Valkoinen
Clique Classic Cardigan Tumman Sininen
Clique Classic Cardigan Meleerattu Harmaa
Clique Classic Cardigan Meleerattu Antrasiitti
Clique Classic Cardigan Musta

Määrä

kpl

550,00 €

Clique Classic Cardigan collegetakki yrityksen mainoslahjaksi vetoketjullisilla taskuilla

Clique Classic Cardigan -collegetakki sopii erinomaisesti yrityslahjaksi, työvaatteeksi ja vapaa-ajan käyttöön. Tyylikäs ja laadukas neuletakki on monikäyttöinen valinta niin toimistoon, asiakaskohtaamisiin kuin rentoon pukeutumiseen. Brodeerattuna tai painettuna yrityksen logolla collegetakki toimii näyttävänä mainoslahjatuotteena, joka pitää kantajansa lämpimänä ja edustaa brändiäsi tyylikkäästi. Useissa väreissä saatavilla oleva Clique Classic Cardigan istuu monenlaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

Clique Classic Cardigan -collegetakit yrityksesi mainoslahjaksi parantamaan näkyvyyttä

Clique Classic Cardigan -collegetakki on laadukas ja monikäyttöinen mainos- tai yrityslahja. Takissa on kätevä tasku puhelimelle ja vetoketjulliset sivutaskut. Joustinneuloshihansuut ja helma takaavat istuvuuden. Materiaali on pääosin puuvillaa, joten takki on miellyttävä päällä. Litteät saumat viimeistelevät tyylikkään ilmeen. Brodeeraus tai painatus tekee takista persoonallisen liikelahjan, joka näkyy ja muistuttaa yrityksestäsi.

Collegetakin brodeeraus ja painatus monissa väreissä

Vahvista yrityksesi brändiä tyylikkäällä Clique Classic Cardigan -collegetakilla. Painata logosi tai iskulauseesi takkiin ja valitse väritys, joka sopii yrityksesi ilmeeseen. Tämä laadukas collegetakki on täydellinen valinta henkilöstölle, tapahtumiin tai liikelahjaksi. Tilaa omasi nyt ja anna yrityksesi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi