Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Collegetakit

/

Clique Premium Oc Cardigan Ladies Tumman Sininen
Clique Premium Oc Cardigan Ladies Tumman Sininen

Clique

Clique Premium OC Cardigan Ladies

148435

Tyylikäs Clique Premium OC Cardigan Ladies -collegetakki yrityslahjana. Laadukas luomupuuvilla-polyesterisekoite, täyspitkä YKK-vetoketju ja flatlock-saumat. Saatavana viidessä värissä. Ekologinen valinta brodeerattavaksi tai painatettavaksi yrityslogolla. Täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja tyylikkyyttä yrityksesi edustamiseen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Tumman sininen

Clique Premium Oc Cardigan Ladies Tumman Sininen
Clique Premium Oc Cardigan Ladies Luonnonvalkoinen Meleerattu
Clique Premium Oc Cardigan Ladies Meleerattu Harmaa
Clique Premium Oc Cardigan Ladies Meleerattu Antrasiitti
Clique Premium Oc Cardigan Ladies Musta

Määrä

kpl

650,00 €

Clique Premium OC Cardigan Ladies Collegetakki Tyylikäs Mainostuote Yrityksen Brändäykseen

Clique Premium OC Cardigan Ladies on tyylikäs ja monikäyttöinen collegetakki naisille. Se sopii erinomaisesti toimistotyöhön, vapaa-aikaan ja ulkoiluun. Takkia voi käyttää välikerroksena kylmällä säällä tai kevyenä päällystakkina keväisin ja syksyisin. Collegetakit ovat suosittuja mainoslahjatuotteita yrityksille ja yhdistyksille. Ne soveltuvat hyvin henkilöstön työasuiksi tai asiakaslahjoja.

Naisten Clique Cardigan collegetakki nostaa brändiarvoa tyylikkäästi

Clique Premium OC Cardigan Ladies on tyylikäs ja ympäristöystävällinen valinta yrityslahjaksi. Laadukas 85% luomupuuvilla ja 15% kierrätetty polyesteri takaavat mukavuuden ja kestävyyden. YKK-vetoketjut ja flatlock-saumat lisäävät tyylikkyyttä, kun taas kuulokeratkaisu tuo käytännöllisyyttä. Brodeerausmahdollisuus jopa 12 000 tikkiin asti takaa näyttävän yrityslogon näkyvyyden.

Collegetakin monipuoliset brodeeraus- ja painatusvaihtoehdot yrityksille

Tyylikäs Clique Premium OC Cardigan Ladies -collegetakki on täydellinen mainoslahjaidea yrityksellesi. Brodeeraa logosi tyylikkäästi tai lisää iskulauseesi painatuksella. Viidessä ajattomassa värissä, voit valita brändisi ilmeeseen sopivan sävyn. Laadukas luomupuuvilla ja kierrätetty polyesteri tekevät tästä ympäristöystävällisen valinnan. Juhli yritystapahtumiasi tai merkkipäiviäsi tällä kestävällä ja mukavalla takilla, joka pitää työntekijäsi ja asiakkaasi lämpimänä.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi