Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Collegetakit

/

Clique Classic Cardigan Ladies Valkoinen
Clique Classic Cardigan Ladies Valkoinen

Clique

Clique Classic Cardigan Ladies

148688

Clique Classic Cardigan Ladies - tyylikäs ja laadukas collegetakki naisille. Käytännölliset vetoketjulliset sivutaskut ja paikka puhelimelle. Saatavilla useissa väreissä. Valmistettu mukavasta puuvilla-polyesterisekoitteesta. Täydellinen valinta yrityslahjaksi tai henkilökunnan työvaatteeksi. Tilaa omalla painatuksella tai brodeerauksella ja anna yrityksesi näkyä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Clique Classic Cardigan Ladies Valkoinen
Clique Classic Cardigan Ladies Tumman Sininen
Clique Classic Cardigan Ladies Meleerattu Harmaa
Clique Classic Cardigan Ladies Meleerattu Antrasiitti
Clique Classic Cardigan Ladies Musta

Määrä

kpl

550,00 €

Clique Classic Cardigan Ladies collegetakki yrityksen logolla mainoslahjaksi

Clique Classic Cardigan Ladies -collegetakki on monikäyttöinen vaate, joka sopii erinomaisesti työ- ja vapaa-ajan käyttöön. Tämä laadukas naisten neuletakki on täydellinen valinta esimerkiksi toimistolle, kokouksiin, asiakastapaamisiin tai rentoon ulkoiluun. Brodeerattuna yrityksen logolla collegetakki toimii tyylikkäänä ja käytännöllisenä mainoslahjatuotteena, joka on omiaan vahvistamaan yrityskuvaa ja brändiä.

Clique Classic Cardigan mainoslahjana - yrityksesi näkyvyys kasvaa

Clique Classic Cardigan Ladies -collegetakki on laadukas ja tyylikäs mainos- ja yrityslahja. 80% puuvillaa ja 20% polyesteriä sisältävä materiaali takaa mukavuuden ja kestävyyden. Kätevä tasku puhelimelle ja vetoketjulliset sivutaskut tuovat käytännöllisyyttä. Brodeeraus jopa 12 000 tikkiin asti mahdollistaa näyttävän yrityksen logon. Useissa väreissä saatavana oleva Clique Classic Cardigan Ladies edustaa yritystäsi tyylikkäästi.

Brodeeraa logo naisten collegetakkiin useissa väreissä

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi Clique Classic Cardigan -collegetakilla. Lisää logosi brodeerauksella tai painatuksella ja valitse väri, joka sopii yritysilmeeseesi. Laadukas materiaali ja mukavat yksityiskohdat tekevät takista täydellisen valinnan henkilöstölle ja asiakkaille. Tilaa omasi nyt ja anna yrityksesi näkyä positiivisesti arjessa ja tapahtumissa.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi