Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Collegetakit

/

Clique Basic Active Cardigan Punainen
Clique Basic Active Cardigan Punainen

Clique

Clique Basic Active Cardigan

148476

Clique Basic Active Cardigan - laadukas lankavärjätty collegetakki täyspitkällä vetoketjulla. Kaksi vetoketjullista etutaskua ja kätevä hihatasku kuulokkeille. Vahvistettu niskasauma ja resorit hihansuissa ja helmassa. Saatavilla punaisena, sinisenä, harmaana ja mustana. Unisex-malli sopii moneen käyttöön. Brodeeraus ja painatus mahdollista. 100% polyesteria, konepestävä 60 asteessa.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Punainen

Clique Basic Active Cardigan Punainen
Clique Basic Active Cardigan Keskisininen
Clique Basic Active Cardigan Tumman Sininen
Clique Basic Active Cardigan Meleerattu Harmaa
Clique Basic Active Cardigan Musta

Määrä

kpl

433,50 €

Clique Basic Active Cardigan collegetakki yrityksen mainoslahjaksi brodeerauksella

Clique Basic Active Cardigan on monikäyttöinen collegetakki, joka sopii erinomaisesti yrityslahjaksi, työvaatteeksi tai vapaa-ajan käyttöön. Tyylikäs unisex-malli on saatavilla useissa väreissä ja siihen voidaan brodeerata tai painattaa yrityksen logo. Vetoketjulliset taskut pitävät tavarat turvassa ja kätevä hihatasku on ihanteellinen kuulokkeille. Laadukas collegetakki on käytännöllinen valinta monenlaisiin tilanteisiin.

Clique Active Cardigan collegetakki - vahvista brändiäsi laadukkaasti

Clique Basic Active Cardigan on laadukas ja monikäyttöinen lankavärjätty collegetakki, joka soveltuu erinomaisesti yrityslahjaksi. Täyspitkä vetoketju, kaksi vetoketjullista etutaskua ja vetoketjullinen hihatasku takaavat käyttömukavuuden. 100% polyesterimateriaali tekee takista kestävän ja helppohoitoisen. Unisex-malli mahdollistaa brodeerauksen tai painatuksen yrityksen logolla, mikä vahvistaa brändinäkyvyyttä ja yhtenäistää henkilöstön ilmettä.

Brodeeraus ja painatus collegetakkeihin yrityksen logolla

Personoi Clique Basic Active Cardigan yrityksesi logolla ja iskulauseella. Valitse brändiäsi tukeva väri viidestä vaihtoehdosta ja hyödynnä monipuolisia brodeeraus- ja painatusmahdollisuuksia. Laadukas ja tyylikäs collegetakki soveltuu erinomaisesti henkilöstön työasuksi tai liikelahjaksi. Unisex-malli istuu kaikille. Tilaa omalla logollasi varustetut Clique Basic Active Cardiganit ja vahvista yrityksesi näkyvyyttä.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi