Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Collegetakit

/

Clique Basic Cardigan Ladies Valkoinen
Clique Basic Cardigan Ladies Valkoinen

Clique

Clique Basic Cardigan Ladies

148623

Clique Basic Cardigan Ladies - tyylikäs ja laadukas naisten collegepusero. Vetoketju, taskut ja kuulokejohdolle aukko. Saatavilla useissa väreissä. Brodeerattavissa jopa 12 000 tikkiin asti. Materiaali 65 % polyesteria ja 35 % puuvillaa. Konepestävä 40 asteessa. Täydellinen mainos- tai yrityslahja.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Clique Basic Cardigan Ladies Valkoinen
Clique Basic Cardigan Ladies Huomiokeltainen
Clique Basic Cardigan Ladies Huomio-oranssi
Clique Basic Cardigan Ladies Punainen
Clique Basic Cardigan Ladies Keskisininen
Clique Basic Cardigan Ladies Tummansininen
Clique Basic Cardigan Ladies Meleerattu Harmaa
Clique Basic Cardigan Ladies Meleerattu Antrasiitti
Clique Basic Cardigan Ladies Musta

Määrä

kpl

697,50 €

Clique Basic Cardigan Ladies naisten collegetakki yrityksen logolla mainoslahjaksi

Naisten collegepusero sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten työ- ja vapaa-ajan asusteeksi. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi toimistoissa, tapahtumissa tai ulkoillessa. Collegepuserot ovat suosittuja mainoslahjatuotteita, joita voidaan painattaa tai brodeerata yrityksen logolla. Ne toimivat hyvin henkilökunnan työasuina, liikelahjoina asiakkaille tai vaikka kannustuslahjoina työntekijöille. Laadukas collegepusero on käytännöllinen ja pitkäikäinen lahja.

Clique Basic Cardigan mainoscollegetakit yrityksesi näkyvyyden lisäämiseen

Clique Basic Cardigan Ladies -collegepusero on laadukas ja tyylikäs mainoslahja, joka pitää yrityksesi logon näkyvillä. Antistaattinen vetoketju, kuulokejohdolle sopiva aukko ja kestävä polyesteri-puuvillamateriaali takaavat mukavuuden ja käytännöllisyyden. Laaja värivalikoima mahdollistaa yritysilmeen mukaisen valinnan. Brodeeraus jopa 12 000 tikillä varmistaa logosi upean viimeistelyn. Tällä lahjalla jätät positiivisen muistijäljen asiakkaisiisi.

Naisten collegetakin brodeeraus ja painatus monissa väreissä

Naisten Clique Basic Cardigan collegepusero on täydellinen valinta yrityksesi logon painatukseen. Valitse brändiäsi parhaiten kuvaavat värit yhdeksästä vaihtoehdosta ja korosta viestiäsi brodeerauksella tai painatuksella. Antistaattinen vetoketju, kuulokejohdolle sopiva tasku ja laadukas materiaali tekevät tästä collegepuserosta mainion valinnan niin tapahtumiin kuin työpaikalle. Vahvista yrityksesi näkyvyyttä tyylikkäällä Clique Basic Cardiganilla!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi