Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Collegetakit

/

Javelin Rsx Valkoinen
Javelin Rsx Valkoinen

Printer

Javelin RSX

115900

Laadukas Printer collegesvetari brodeerauksella - tyylikäs mainos- ja yrityslahja. Joustava resori, vetoketjutaskut ja pystykaulus. Oeko-Tex-sertifioitu, 60% puuvilla, 40% polyesteri. Saatavilla useissa väreissä, myös naisten malli. Vaihda vetimet yrityksesi väreihin. Brodeeraus jopa 200cm². Tilaa nyt ja anna laadukas lahja!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Javelin Rsx Valkoinen
Javelin Rsx Meleerattu Harmaa
Javelin Rsx Punainen
Javelin Rsx Tummansininen
Javelin Rsx Sininen
Javelin Rsx Vihreä
Javelin Rsx Musta
Javelin Rsx Harmaa

Määrä

kpl

630,00 €

Javelin RSX collegetakki yrityksen logolla

Laadukas Javelin RSX collegetakki on monikäyttöinen valinta niin vapaa-aikaan kuin työpaikalle. Tyylikäs takki sopii erinomaisesti yrityslahjaksi, henkilökunnan vaatetukseen tai seurojen ja yhdistysten yhtenäiseksi asuksi. Brodeerattuna tai painettuna collegetakki toimii myös näyttävänä mainosvaatteena. Useista värivaihtoehdoista löydät varmasti omasi.

Javelin RSX collegetakit - lisää näkyvyyttä yrityksellesi

Javelin RSX -collegetakki on laadukas ja tyylikäs mainoslahja, joka pitää yrityksesi logon esillä. 280 g/m² puuvilla-polyesterisekoite takaa mukavuuden ja kestävyyden, ja brodeeraus jopa 200 cm² kokoisena varmistaa näkyvyyden. Saatavilla useissa väreissä ja koissa, Oeko-Tex-sertifioituna. Ihanteellinen valinta yrityksille, jotka arvostavat laatua ja näkyvyyttä.

Collegetakin brodeeraus- ja painatusmahdollisuudet yrityksesi ilmeeseen sopivaksi

Nosta yrityksesi näkyvyyttä tyylikkäällä Javelin RSX -collegetakilla! Brändää tämä laadukas vaate omalla logollasi ja iskulauseellasi. Valitse brodeeraus tai painatus, jopa 200 cm² kokoisena. Svetarin värit ovat muokattavissa yrityksesi ilmeeseen sopiviksi. Tilaa Oeko-Tex-sertifioidut Javelin RSX -takit henkilöstöllesi tai asiakkaillesi ja tee lähtemätön vaikutus niin arjessa kuin tapahtumissakin!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi