Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Collegetakit

/

Clique Classic Ft Jacket Ladies Valkoinen
Clique Classic Ft Jacket Ladies Valkoinen

Clique

Clique Classic FT Jacket Ladies

148725

Laadukas Clique Classic FT Jacket Ladies -collegetakki yrityslahjaksi tai mainoskäyttöön. Saatavana neljässä värissä, mukavuutta lisäävät harjaamaton sisäpuoli ja joustavat yksityiskohdat. Kätevät taskut ja tyylikäs ulkonäkö. Brodeeraus tai painatus mahdollista. Helppohoitoinen 80% puuvilla / 20% polyesteri -sekoite.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Clique Classic Ft Jacket Ladies Valkoinen
Clique Classic Ft Jacket Ladies Tummansininen
Clique Classic Ft Jacket Ladies Harmaa
Clique Classic Ft Jacket Ladies Black

Määrä

kpl

550,00 €

Clique Classic FT Jacket Ladies Collegetakki Yrityksen Mainoslahjana Brodeerauksella

Clique Classic FT Jacket Ladies on monikäyttöinen collegetakki naisille. Se sopii erinomaisesti yrityksen henkilöstön työvaatteeksi, urheiluseuran edustusasuksi tai tapahtumajärjestäjien yhtenäiseksi asuksi. Takkia voi käyttää myös vapaa-ajalla, kuten ulkoilussa tai kaupungilla. Collegetakit ovat suosittuja mainoslahjatuotteita, joita voi jakaa asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai käyttää palkintoina kilpailuissa ja arvonnoissa.

Clique Classic Collegetakki Lisää Yrityksen Näkyvyyttä Ja Ammattimaista Ilmettä

Clique Classic FT Jacket Ladies on tyylikäs ja käytännöllinen collegetakki, joka soveltuu erinomaisesti yrityslahjaksi. Sen 80% puuvilla- ja 20% polyesterisekoitus takaa mukavuuden ja kestävyyden. Monipuoliset värivaihtoehdot ja brodeerausmahdollisuudet tekevät siitä ihanteellisen alustan yrityksen logolle. Kännykälle varattu tila ja vetoketjulliset sivutaskut lisäävät käytännöllisyyttä, tehden takista arvokkaan ja hyödyllisen mainostuotteen.

Collegetakkien brodeeraus ja painatus kestävään laatuun

Tyylikäs Clique Classic FT Jacket Ladies -collegetakki on täydellinen alusta yrityksesi brändille. Brodeeraa logosi tyylikkäästi tai lisää iskulauseesi painatuksella. Valitse brändiisi sopiva väri neljästä vaihtoehdosta. Tämä laadukas, puuvilla-polyesterisekoitteinen takki on käytännöllinen mainoslahja tapahtumiin tai henkilöstölle. Mukavuus ja tyylikkyys kohtaavat tässä ajattomassa mainoslahjatuotteessa, joka varmistaa brändisi näkyvyyden.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi