Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Collegetakit

/

Javelin Lady Valkoinen
Javelin Lady Valkoinen

Printer

Javelin Lady

115908

Javelin Lady -collegetakki on tyylikäs ja laadukas naisten svetari yrityksesi logolla. Pehmeä puuvillapolyesterimateriaali pitää sinut lämpimänä, ja joustava resori hihansuissa ja helmassa takaa täydellisen istuvuuden. Kontrastivärinen vetoketju ja reunustetut taskut tuovat raikasta ilmettä. Saatavilla useissa väreissä. Oeko-Tex-sertifioitu laatu takaa tuotteen turvallisuuden.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Javelin Lady Valkoinen
Javelin Lady Meleerattu Harmaa
Javelin Lady Punainen
Javelin Lady Tummansininen
Javelin Lady Sininen
Javelin Lady Vihreä
Javelin Lady Musta
Javelin Lady Harmaa

Määrä

kpl

630,00 €

Javelin Lady collegetakki yrityksen mainoslahjaksi brodeerauksella

Laadukas ja tyylikäs Printer collegesvetari sopii erinomaisesti yritysten työvaatteeksi, mainosvaatteeksi tai liikelahjaksi. Collegesvetaria voidaan käyttää monipuolisesti esimerkiksi toimistoissa, tapahtumissa ja vapaa-ajalla. Yksilöllinen brodeeraus tai painatus tekee siitä persoonallisen vaatteen, joka sopii niin naisille kuin miehillekin. Collegesvetari on oiva valinta, kun halutaan laadukas ja näyttävä vaate yrityksen logolla varustettuna.

Javelin Lady collegetakit vahvistavat yrityksesi brändiä

Printer collegesvetari tarjoaa yrityksellesi laadukkaan ja tyylikkään vaihtoehdon mainos- ja yrityslahjaksi. Svetarin joustava resori hihansuissa ja helmassa takaa mukavan istuvuuden, ja kontrastivärinen vetoketjukiinnitys tuo raikasta ilmettä. Vedin voidaan vaihtaa yrityksesi väreihin sopivaksi, jolloin svetari toimii tehokkaana mainoksena. Oeko-Tex-sertifioitu materiaali takaa tuotteen turvallisuuden ja ekologisuuden.

Naisten collegetakin painatus ja brodeeraus - monta vaihtoehtoa

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi Javelin Lady -collegetakilla! Painata logosi brodeerauksella tai lisää iskevä mainoslause haluamallasi painatuksella. Valitse svetarin väri yrityksesi brändin mukaan ja viimeistele look vaihtamalla vedin väriisi sopivaksi. Laadukas ja mukava Oeko-Tex-sertifioitu collegetakki sopii täydellisesti niin työpaikalle kuin vapaa-ajallekin. Tilaa omasi ja anna brändinne näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi