Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Collegetakit

/

Clique Basic Active Cardigan Junior Punainen
Clique Basic Active Cardigan Junior Punainen

Clique

Clique Basic Active Cardigan Junior

148752

Clique Basic Active Cardigan Junior: laadukas lasten collegetakki monipuolisilla ominaisuuksilla. Täyspitkä vetoketju, taskut ja vahvistetut saumat takaavat kestävyyden. Lankavärjätty polyesteri on mukava ja helppohoitoinen materiaali. Saatavilla useissa väreissä, voidaan brodeerata tai painaa logolla. Täydellinen valinta seuroille, kouluille ja yrityksille.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Punainen

Clique Basic Active Cardigan Junior Punainen
Clique Basic Active Cardigan Junior Kirkkaansininen
Clique Basic Active Cardigan Junior Tumman Sininen
Clique Basic Active Cardigan Junior Meleerattu Harmaa
Clique Basic Active Cardigan Junior Musta

Määrä

kpl

572,50 €

Clique Basic Active Cardigan Junior lasten collegetakki yrityksen mainoslahjaksi

Clique Basic Active Cardigan Junior on monikäyttöinen collegetakki lapsille. Täydellinen valinta kouluun, päiväkotiin, harrastuksiin ja vapaa-aikaan. Laadukas ja kestävä collegetakki pitää lapset lämpiminä ja mukavina ympäri vuoden. Sopii erinomaisesti myös seurojen, joukkueiden ja yritysten yhtenäiseksi asuksi. Saatavilla useita värejä ja kokoja, helppo personoida brodeerauksella tai painatuksella.

Clique Active Cardigan Junior - laadukkaat collegetakit yrityksen näkyvyyden parantamiseen

Clique Basic Active Cardigan Junior -collegetakki on laadukas ja monikäyttöinen mainoslahja, joka sopii erinomaisesti yrityksesi brändäykseen. Lankavärjätty 100% polyesterimateriaali takaa takin kestävyyden ja miellyttävän tunnun. Täyspitkä vetoketju, kaksi vetoketjullista etutaskua ja vetoketjullinen hihatasku tarjoavat käytännöllisyyttä. Brodeeraus jopa 12 000 tikillä mahdollistaa näyttävän logon tai viestin. Valitse useista värivaihtoehdoista yrityksellesi sopivin.

Collegetakin painatus ja brodeeraus lapsille monissa väreissä

Clique Basic Active Cardigan Junior - laadukas lasten collegetakki yrityksesi logolla. Tuo brändiäsi esiin vetoketjullisessa hihataskussa tai selässä brodeerauksella tai painatuksella. Valitse yrityksesi värimaailmaan sopiva sävy viidestä vaihtoehdosta. Täydellinen mainoslahja tapahtumiin tai henkilöstölle. Tilaa omalla logollasi varustetut collegetakit ja vahvista yrityksesi näkyvyyttä laadukkaalla tuotteella.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi